Palveluliiketoiminnan kehittäminen

Palveluliiketoiminnan kehittäminen

Palvelujen kehittäminen tarjoaa globaalistuvassa kilpailussa mahdollisuuden parantaa kannattavuutta ja kehittää uutta liiketoimintaa niin teollisuuden kuin kaupankin alan yrityksille.

Tuemme teitä kokonaisvaltaisesti kaikessa palveluliiketoimintanne kehittämisessä ja tähän liittyvän muutoksen suunnittelussa, ohjaamisessa ja läpiviennissä. Autamme synnyttämään toimivaa palvelukulttuuria, kykyä uudistua ja kehittää uusia asiakaslisäarvoa tuovia palveluita, palvelumyynnin osaamista ja välineitä sekä tarvittaessa hankkimaan julkista rahoitusta palvelukehityksenne tueksi.

Toimitamme laadukkaasti muun muassa

  • Palveluiden määrittelyn, palveluliiketoimintamallin ja palvelukehitysprosessin toteutuksen
  • Palveluliiketoiminnan organisoinnin ja tarvittavien prosessien konsultoinnin
  • Palveluliiketoiminnan edellyttämän osaamisen kehittämisen useilla eri menetelmillä
  • Palvelukulttuurin muutostuen
  • Organisaationne koosta ja palveluliiketoiminnan kehitysvaiheesta riippuvat johdonmukaiset muutosohjelmat
  • Tuen ulkopuolisen rahoituksen hakemiseen muutosohjelmaanne varten
  • Palvelutuotteistuksen tuki konseptoinnista hinnoitteluun!
     

Case: Ympäristöalan yrityksen palveluliiketoiminnan kehittäminen

Johtava pohjoiseurooppalainen ympäristöalan yritys valitsi Koivuniemen strategiseksi kumppaniksi palveluliiketoiminnan kehittämiseen. Koivuniemi suunnitteli ja toteutti muutosohjelmat Suomessa ja Ruotsissa, rakensi prosessin palveluiden tunnistamiseen, kehitti asiakkaan palvelulupauksen, koulutti palveluliiketoiminnan perusteet, auttoi asiakasta saamaan rahoituksen perusvaihetta seuraavalle laajalle kehitysohjelmalle sekä viemään kehitystä vahvalla otteella eteenpäin. Pitkäjänteisen yhteistyön ansiosta asiakas onnistui tavoitteissaan uuden liiketoiminnan kehittämisessä.

Case: Teknologiayrityksen palveluliiketoiminnan perustan rakentaminen

Suuri globaalisti toimiva kaivosteknologian yritys valitsi Koivuniemen viemään läpi laajan, monivuotisen kehittämisohjelman, jonka päämääränä oli luoda perusta tulevaa palveluliiketoiminnan kehittämistä varten. Koivuniemi suunnitteli, kehitti ja toteutti ohjelmakokonaisuuden, jonka kautta asiakas saavutti riittävän osaamistason ja toiminnallisen perustan voidakseen aloittaa palveluliiketoiminnan kehitystyön. Tänään kyseinen yritys on tunnettu esimerkki onnistuneesta palveluliiketoiminnan kehittämisestä.

> Jätä yhteydenottopyyntö