Liiketoiminnan kehittämistuki | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi | Konsultointi ja Koulutus |

Liiketoiminnan kehittämistuki

Liiketoiminnan kehittämistuki

Voit parantaa liiketoimintasi tuloksia monella tavalla. Oivaltamalla uudet tekniset ja kaupalliset mahdollisuudet, uudet sovellusalueet ja uudenlaiset ratkaisut, voit nopeasti edetä uusiin sektoreihin. Toimenpiteet auttavat kasvamaan, vahvistamaan kannattavuutta ja parantamaan markkinaosuutta. Neuvomme ja autamme parantamaan yritystoiminnan tuloksia, toteuttamaan sukupolvenvaihdokset ja omistajuusjärjestelyt sekä nostamaan yrityksen arvoa lyhyellä tai pitkällä tähtäyksellä.

Toimitamme laadukkaasti:

  • Liiketoiminnan kehittämisen vuosiyhteistyö
  • Sukupolvenvaihdokset ja omistusjärjestelyt
  • Yrityskaupan ostajan tai myyjän löytäminen
  • Yrityskaupan toteuttaminen
  • Yritystoiminnan hallittu alasajo

Jätä yhteydenottopyyntö

Case: Yrityksen omistusjärjestely - pieni yritys

Pieni, elintarvikealan perheyhtiö tuli pisteeseen, jossa seuraava sukupolvi ei jatka yrityksen johdossa. Yritys oli hyvässä kunnossa ja sillä oli lupaava tulevaisuus. Koivuniemi auttoi yritysjärjestelyn toteuttamisessa niin, että ensin avattiin useita neuvotteluja, jonka jälkeen haettiin ulkoisista ja sisäisistä vaihtoehdoista paras omistaja ja vetäjä yritykseen.

Case: Onnistunut vuosiyhteistyö liiketoiminnan kehittämisessä

Rakennusalan perheyritys halusi apua suurten, uusien asiakkuuksien avaamiseen sekä tuntuman, mitä voisi tehdä paremmin asiakkuuksissaan. Vuosiyhteistyön puitteissa Koivuniemi avasi useita neuvotteluja uusien, asiakkaalle merkittävien asiakkaiden kanssa. Lisäksi Koivuniemi toteutti tehokkaasti asiakastutkimuksen, jonka tulokset hyödynnettiin markkinoinnissa sekä asiakkuuksien ja toiminnan kehittämisessä. Asiakas sai ymmärrystä ja viisautta useisiin kysymyksiin, miksi he onnistuvat usein ja epäonnistuvat välillä. Koivuniemi auttoi johtoa, miten asiakkuuksia kannattaa johtaa, miten muotoilla palvelut, miten kannattavuus nousee ja miten myynti kasvaa. Kannattavuus nousi, kasvu jatkuu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä