EDI/OVT-sanomapalvelut | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – IT-palvelut | EDI-yhteydet, Tulli-yhteydet, EDI-palveluntarjoaja, verkkolasku, e-lasku ja tulostusyhteys paperilaskuratkaisu, laskujen sähköinen arkistointi, EDIFACT

EDI/OVT-sanomapalvelut

EDI/OVT-sanomapalvelut

EDI/OVT-sanomaliikenteen käyttöönotto on nyt vaivatonta! Sähköiset tilaukset ja laskut saadaan hetkessä käyttöön, mitä asiakkaanne ja toimittajanne arvostavat. Samalle pääsette eroon isosta osasta manuaalista rutiinityötä.

Koivuniemen kumppanina saatte kaiken tarvittavan kokonaispalveluna avaimet käteen. Edistyksellisen palvelutekniikan avulla sovittaudumme juuri teidän järjestelmiinne. Tunnemme alan keskeiset toimijat, toimintatavat ja rajapinnat. Näin teemme EDIn teille helpoksi ja saatte kerralla toimivan ratkaisun.

Toimitamme laadukkaasti

  • EDI/OVT-yhteydet kaikkiin toimitusketjuihin
  • Verkkolasku/e-lasku- ja paperilaskuratkaisut
  • Yhteydet kansainvälisiin erityisstandardeihin ja -rajapintoihin, kuten RosettaNet, AS2 jne.
  • Tulli-yhteydet. Koivuniemi on Tullin hyväksymä EDI-operaattori
  • Aineistojen sähköisen arkistoinnin

Katso vaihtotarjous

Case: Elintarviketoimittajan EDI- ja tulostusyhteydet

Kasvava kala- ja einestoimittaja halusi luotettavamman ja joustavamman kumppanin. Huolellisen vertailun jälkeen sopimus tehtiin Koivuniemen kanssa. Olemassa olevat EDI-yhteydet siirrettiin nopeasti ja ongelmitta vanhalta operaattorilta uudelle. Asiakas on ollut erittäin tyytyväinen saamaansa palvelun joustavuuteen ja luotettavuuteen. Kaiken lisäksi vaihto toi asiakkaalle merkittäviä kustannussäästöjä.

Case: Teknisen tukkukaupan SCM-ratkaisu

Teknisen tukkukaupan ja maahantuonnin yritys keskitti EDI/OVT-, verkkolasku- ja laskutulostus- ja samalla myös avainasiakkaidensa toimitusketjun integraation Koivuniemelle. Kun kaikki ERP-järjestelmän ja ulkomaailman väliset tietovirrat kulkevat yhden kumppanin kautta, arki on ollut hallittua ja kehittäminen koordinoitua jo vuosien ajan.

Case: Perheleipomon EDI-laskut keskusliikkeelle

Laadukkaista leipomotuotteistaan kuuluisa paikallinen leipomo halusi suoraviivaisen EDI-laskutusratkaisun vastatakseen kaupan keskusliikkeen vaatimuksiin sähköisistä laskuista. Leipomo haki ratkaisua pitkään toisen operaattorin kautta, mutta hanke ei edennyt hankalahkon aineistomuodon takia. Koivuniemen kautta EDI-laskutus saatiin käyntiin muutamassa viikossa edullisin kustannuksin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä