Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi - Yrityspalvelut

Koivuniemen palvelut yrityksille

Kasvatamme asiakkaidemme työn tuottavuutta, toiminnan tehokkuutta, imagoarvoa ja kestävää menestystä. Tarjoamme kattavan valikoiman palveluja toiminnan ja organisaation kehittämiseen, viestinnän avulla vaikuttamiseen ja informaatioteknologian hyödyntämiseen yrityksille ja julkishallinnolle.

Olemme johdonmukaisesti rakentaneet ainutlaatuisen laajan osaamispaletin, jonka avulla palvelemme asiakkaitamme haastavienkin strategisten muutosten toteuttamisessa. Toimialojamme ovat mm.:

  • Strateginen kehittäminen
  • Johdon ja organisaation koulutus
  • Viestinnän ja mainonnan palvelut
  • Verkkokaupat ja verkkomarkkinoinnin palvelut
  • Sivustot, ekstranetit, portaalit ja muut internetpalvelut
  • Videot, audiot, graafiset palvelut ja monimediat
  • IT-konsultointi, -sovelluskehitys ja kokonaispalvelut
  • Integraatiot, tiedonsiirto ja EDI.

Palvelumme avainsanoja ovat laatu, luovuus ja luotettavuus. Pyrimme asiakkaidemme kanssa pitkäjänteiseen yhteistyöhön, jossa palvelupaletistamme rakennetaan asiakkaan tarpeita vastaavia kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja. Huippuosaamisemme laaja-alaisuuden ansiosta vahvuuksiamme on eri alojen menetelmien ja ratkaisujen integroitu hyödyntäminen. Asiakkaamme saavat kaiken liiketoiminnan kehittämisen, viestinnän ja informaatiotekniikan suunnittelun ja toteutuksen helposti yhden toimittajan kautta.

Pyrimme strategisena tavoitteena ja kannattavuutemme kulmakivenä tietoisesti asiakkaan kokonaisvaltaiseen tyytyväisyyteen perustuviin kestäviin asiakassuhteisiin. Haluamme vaalia jokaista alkua tulevaisuutta ajatellen.

Yrityspalvelut: 09 888 2800

Jätä yhteydenottopyyntö

Toiminnan ja ihmisten kehittäminen

Toiminnan ja ihmisten kehittäminen

Haluat kohdata suhdanteen voittajana ja löytää uuden suunnan ja tuloksentekokyvyn. Kehittämistulokset on tulevassa liiketoimintaympäristössä varmistettava nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää >
Verkkokaupparatkaisut

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppa on väline, paitsi tehdä aitoa liiketoimintaa verkossa, myös tukea kivijalkaliiketoimintaa parantamalla tuotteiden löydettävyyttä ja näkyvyyttä antamalla asiakkaille ajantasaista tietoa ...

Lue lisää >
Koivuniemen ekstranet

Ekstranet

Avaa ikkuna monialaisuutemme tarjoamiin konkreettisiin mahdollisuuksiin. Ekstranettiin on koottu tarkempaa tietoa tuotteistamme ja yhdessä asiakkaidemme kanssa syntyneistä menestystarinoista.

Kirjaudu >
Brändikehitys ja profiloituminen

BRÄNDIKEHITYS JA PROFILOITUMINEN

Parempi yrityskuva ja parempi erottuminen markkinoilla voivat vaikuttaa ratkaisevasti tulokseen. Hyvä brändi tasoittaa suhdanneherkkyyttä, tukee hinnoittelua ja helpottaa myyntityötä.

Lue lisää

Myynnin simulaatiovalmennukset

SIMULAATIOLLA TEHOA MYYNTIIN

Myyntikoulutuksen tulokset valuvat hukkaan, kun mikään ei myyjien arjessa muutu. Tuttua? Simulaatiolla kierrät ongelman ja vaikutat myyjien työhön ja sen tuloksiin.

Lue lisää
EDI/OVT-sanomapalvelut

EDI/OVT-sanomapalvelut vaivattomasti

EDI/OVT-sanomaliikenteen käyttöönotto on nyt vaivatonta. Sähköiset tilaukset ja laskut saadaan hetkessä käyttöön, mitä asiakkaanne ja toimittajanne arvostavat. Tutustu vaihtotarjoukseemme!

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä