Myy palveluita - palveluliiketoiminnan kehittäminen | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi | Konsultointi ja Koulutus |

Palveluliiketoiminnan kehittäminen

Palveluliiketoiminnan kehittäminen

Myy palveluita

Jokaisella teollisuusyrityksellä on mahdollisuus kasvaa palvelumyynnin kautta. Palveluiden onnistunut tuotteistus perustuu asiakkaan arvokriteerien ja ostohalukkuuden ymmärtämiseen, houkuttelevan palvelulupauksen luomiseen ja systemaattiseen palvelumäärittelyyn, tuotteistukseen ja kaupallistamiseen. Ymmärtämällä markkinoiden kehitystilannetta ja trendejä voidaan rakentaa tuottavia palveluliiketoimintamalleja, joiden avulla yritys voi laajentaa toimintaansa uusille alueille.

Toimitamme laadukkaasti:

  • Palvelumäärittely ja -tuotteistus
  • Palveluliiketoiminnan rahoitustuetut kehitysohjelmat
  • Palvelumuotoilu
  • Digitaaliset palvelut

Katso esite

Jätä yhteydenottopyyntö

Case: Palveluliiketoiminta nopeaan kasvuun

Pakkaussektorilla toimiva start-up yritys ja sen kumppanina toimiva keskisuuri pakkausalan perheyritys valitsivat Koivuniemen auttamaan Business Finland -rahoituksen saamisessa strategiselle palveluliiketoiminnan kehittämishankkeelle, hankkeen suunnitteluun ja läpi vientiin. Koivuniemen avulla rahoitus järjestyi ja yhdessä suunniteltu kehitysohjelma vietiin erittäin hyvillä tuloksilla johdonmukaisesti läpi. Koivuniemen ohjaama ja tukema hanke loi perustan yrityksen kansainväliselle kasvulle ja laukaisi palveluliiketoiminnan vahvaan kasvuun.

Case: Ympäristöalan yrityksen palveluliiketoiminnan kehittäminen

Johtava pohjoiseurooppalainen ympäristöalan yritys valitsi Koivuniemen strategiseksi kumppaniksi palveluliiketoiminnan kehittämiseen. Koivuniemi suunnitteli ja toteutti muutosohjelmat Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa, rakensi prosessin palveluiden tunnistamiseen, kehitti asiakkaan palvelulupauksen, koulutti palveluliiketoiminnan perusteet, auttoi asiakasta saamaan rahoituksen perusvaihetta seuraavalle laajalle kehitysohjelmalle sekä viemään kehitystä vahvalla otteella eteenpäin. Pitkäjänteisen yhteistyön ansiosta asiakas onnistui tavoitteissaan uuden liiketoiminnan kehittämisessä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä