Verkkosivusto Koivuniemeltä

Verkkosivusto Koivuniemeltä

Julkisivu ja myyjän tuki

Verkkosivusto on useimpien yritysten keskeisin julkisivu ja näyteikkuna ulkomaailmaan. Toiminnan tavoitteiden ja käyttäjien tarpeiden pohjalta suunniteltu sivusto on niin myynnin, markkinoinnin kuin viestinnänkin tärkeimpiä apuvälineitä. Verkkosivusto on kasvokkain välitetyn viestin ja mielikuvan tärkeä vahvistaja. Hyvään verkkosivustoon kannattaa investoida.

Verkkopalvelut ovat kokonaisuus

Hyvä verkkosivusto toimii yhteen yrityksen muun verkkoviestinnän ja verkkopalveluiden, kuten sosiaalisen median, uutiskirjeiden, sähköisten palvelujen ja verkkokaupan kanssa. Googlea ja muita hakupalveluitakaan ei sovi unohtaa. Parhaimmillaan yrityksen koko läsnäolo verkossa muodostaa saumattoman kokonaisuuden.

Panostus sivustoon maksaa itsensä nopeasti

Verkkosivujen välitön tuotto on usein helposti laskettavissa. B2b-liiketoiminnassa voidaan arvioida, paljonko tarjousten kotiutumisprosentti nousee, jos tarjouksen sisältöä  tuetaan uskottavalla viestillä verkossa. Kuluttajakaupassa voidaan laskea, kuinka moni tuotteen ostajista käy verkossa ja paljonko heidän asiakkuutensa arvo nousee tulevaisuuden ostoksina. Yllättävän pieni kävijäprosentti kattaa investoinnin  nopeasti, jos kävijöiden kokemus on myönteinen ja he ostavat jatkossa tuotetta hieman useammin tai ostavat myös muita tuotteita.

Koivuniemi sivustokumppanina

Yhteistyöllämme on selkeät tavoitteet: sivustonne palvelee juuri teidän liiketoimintaanne ja käyttäjiänne, se löytyy helposti hakupalvelusta asiakkaidenne käyttämin hakusanoin, se välittää uskottavan ja turvallisen viestin toiminnastanne sekä innostaa ja aktivoi kävijäänsä.

Helppoa päivitettävyyttä

Sivustoratkaisuissamme on otettu huomioon mm. seuraavat arkenne sujuvuuteen vaikuttavat seikat: sisällön päivittämisen on helppoa, päivittämiseen riittää pelkkä selain, tuki mobiilisisällöille ei ole sisältöylläpitäjän osaamisen varassa, sivuston toimii luotettavasti niin käyttäjien kuin sisältöylläpitäjienkin suuntaan ja tukipalvelut ovat lähellä.

Avointa tekniikkaa

Käytämme teknisiä ratkaisuja, jotka ovat avoimia, mahdollisuuksien mukaan täysin standardeja ja ohjelmistoiltaan niin laajassa käytössä, että niiden jatkuvuus on taattu. Tarjoamme parhaat välineet ilman turhia kustannuksia, myös tulevaisuudessa.

Toimitamme laadukkaasti

Meiltä saat helposti kaikki palvelut verkkosivuston rakentamiseen ja muuhunkin verkkoviestinnän kehittämiseen, kuten esimerkiksi:

  • Verkkosivuston suunnittelu, perustaminen ja ylläpito avaimet käteen
  • Verkkoviestinnän liiketoimintalähtöinen suunnittelu
  • Verkkosisältöjen tuottaminen: kuvat, tekstit, uutiskirjeet, videot, multimediat
  • Työkalut: uutiskirjeratkaisu, verkkokauppa, verkkomainonta, kuvastojen julkaisu, blogiratkaisut ja sähköinen asiointi.

Tyytyväiseen joukkoon

Jo yli sata yritystä ja yhteisöä hankkii verkkosivustopalvelunsa Koivuniemeltä ja nauttii hyvästä palvelusta, laadukkaista ratkaisuista ja helppoudesta saada tarvittavat palvelut nopeasti yhdeltä toimijalta. Liittykää joukkoon! Palvelemme teitä ammattitaidolla.

Katso esite

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä