Vastuullisuus- ja kriisiviestintä | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – Viestintäpalvelut | Ympäristöviestintä ja vastuullisuus, yrityksen ja yhteisön vastuullisuus, vastuullisuusviestinnän strategia ja suunnitelma, arvot viestintä, riskit viestintä, pr-viestintä ja mediasisällöt, kansainvälinen vastuullisuusviestintä verkossa

Vastuullisuus- ja kriisiviestintä - sijoitus huomisen tulokseen

Vastuullisuus- ja kriisiviestintä - sijoitus huomisen tulokseen

Sidosryhmien, yhteiskunnan ja median yritysten ja yhteisöjen kiinnostus vastuullisuuteen on kasvanut. Pitkäjänteisen vastuullisuusviestinnän tuottamat valmiudet ovat rahaa: maine lisää myyntiä ja kriiseihin on varauduttu ennakolta. Aitoihin toiminnallisiin arvoihin perustuva ja reaalisiin riskeihin painottuva vastuullisuusviestintä on kannattavaa kaikenkokoisille yrityksille.

Käytössäsi on kansainvälisissä, vaativissakin haasteissa koeteltu ammattilaisjoukkueemme. Ota yhteyttä ajoissa!

Toimitamme laadukkaasti

  • Vastuullisuusviestinnän strategiatyö ja suunnitelmat
  • Pr-viestintäratkaisut ja ohjelmalliset mediasisällöt
  • Kansainvälinen vastuullisuusviestintä verkon avulla
  • Tapahtumien ja tilaisuuksien tukiaineistot.

Jätä yhteydenottopyyntö

Case: Kansainvälinen vastuullisuusviestintä verkossa

Paperiteollisuudessa toimiva yritys tukeutui mittavaa investointiohjelmaa kohtaan heränneessä kansainvälisessä kritiikissä Koivuniemen asiantuntemukseen. Kritiikin kärki kohdistui epäilyihin hankkeiden vaikutuksista ympäristöön ja paikallisiin sosiaalisiin oloihin. Koivuniemen kanssa laaditussa strategiassa ja sen toteutuksessa keskityttiin asiakkaiden, rahoittajien, kansainvälisen median sekä toimintamaiden sidosryhmien tarpeiden täyttämiseen, ja mielikuvien muovaamiseen verkossa laadukkaalla ja havainnollistavalla faktasisällöllä. Johdonmukaisella työllä kritiikin kärki saatiin murrettua ja investoinnin kohteena oleva tuotantolaitoskokonaisuus ajoissa tuotantoon.

Case: Ympäristöviestintä kotimaassa

Merkittävä energia-alan toimija halusi rakentaa vastuullisuusmielikuvaansa ja lanseerata uuden, suomalaisten hiilijalanjälkeä pienentävän tuotteensa kuluttajille. Monivuotinen, lähes kolme miljoonaa suomalaista tavoittanut yhteistyö Koivuniemen kanssa tuotti huipputuloksia. Valmis yhteistyökonsepti auttoi myös vastaamaan nopeasti eräässä vaiheessa heränneeseen julkiseen kritiikkiin. Jälkimittausten mukaan valtaosa suomalaisista piti tuottetta laadukkaana ja erittäin haasteellisella alueella toimivaa yritystä ympäristöstä ja yhteiskuntavastuustaan huolehtivana edelläkävijänä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä