Sijoittajaviestintä ja rahoitusmarkkinointi | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – Viestintäpalvelut | Viestintä rahoitusmarkkinoilla, erottuva sijoittajaviestintä, sijoittajaviestinnän strategia ja suunnittelu, sähköinen tulos- ja vuosikatsaus, sijoittajasisällöt ja -tapahtumat

Erottuva talousviestintä huomisen rahoitusmarkkinoilla

Sijoittajaviestintä ja rahoitusmarkkinointi

Sijoittajatiedon sääntömääräisessä tulvassa ja tämän päivän haastavilla rahoitusmarkkinoilla todellinen tulosta tuova sijoittajaviestintä on muuttunut sissitoiminnaksi. Jalkaudumme kanssanne uuden talouden rämeisiin ja koleikkoihin ja varmistamme viestinne erottumisen myös pientapahtumissa ja henkilökohtaisessa viestinnässä.

Toimitamme laadukkaasti

  • Sijoittajaviestinnän strategiatyöt ja suunnittelut
  • Tulos- ja osavuosikatsaukset sähköisinä verkkoon
  • Sijoittajasisällöt ja -tapahtumat medioissa ja verkossa
  • Ambientin ja sosiaalisen median hyödyntäminen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Case: Uskottavuutta talousviestinnällä

Suomalainen työeläkevakuuttaja viesti sijoituksiensa tuottavuudesta Koivuniemen kanssa tuotetulla, verkkoa hyödyntävällä ylimmän johdon ja sijoitusjohdon videoratkaisulla. Näyttävä esiintulo lisäsi luottamusta yritykselle tärkeillä toimialoilla ja auttoi myös sitouttamaan merkittävimpiä asiakkaita. Toteutus itsessään toimi tiennäyttäjänä verkkovideon hyödyntämiselle omassa sijoittajaviestinnässä.

Case: Erottuvuutta eettisyydellä

Suomalainen julkisen rahoitusalan toimija halusi vedota vastuullisuutta ja eettisesti korkeatasoista sijoittamista arvostaviin sijoittajiin. Koivuniemen ideoima ja toteuttama radio-ohjelmia ja internetiä yhdistävä monimediakampanja maksoi itsensä moninkertaisesti takaisin herättämällä institutionaalisten sijoittajien kiinnostuksen. Sijoittajien suora palaute kertoi paitsi menestyksellisestä asiakkaiden aktivoinnista, myös onnistuneesta arvoimagon vahvistamisesta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä