Palvelutuotanto verkossa | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – Viestintäpalvelut | Verkkopalvelukehitys ja tiekartat, asiointiprosessit ja konseptointi, tilojen esittely verkossa ja esittelykonseptit, 3D-suunnittelu ja mediatuotanto

Uuden sukupolven palvelutuotanto verkossa

Palvelutuotanto verkossa

Perinteisten tuotteiden ja palvelujen suunnittelussa esimerkiksi muotoilu ja jälkimarkkinointi voidaan hallita omina prosesseinaan. Verkon palveluissa tällaiset tekijät muodostavat yhdessä palvelusisällön kanssa käyttäjäkokemuksen, jota on kehitettävä ja hallittava yhtenä ehyenä kokonaisuutena.

Vielä tänään useimmilla toimialoilla verkkopalveluja tuotetaan vaatimattomalla panostuksella tai ei lainkaan. Moni taas on jo havahtunut olevansa kansainvälisessä kilpajuoksussa, jossa käyttäjät tehokkaimmin houkutteleva, kannattavimmin palveleva ja parhaiten sitouttava kerää potin. Mukaan astuvat niin tietämyksen hallinta, vaativat mediasisällöt kuin käyttäjäyhteisöt.

Valjastamalla verkon ja käyttäjien olemassa olevan tekniikan mahdollisuudet käyttöön ennakkoluulottomasti ja suunnitelmallisesti, voit jo tänään tarjota maailmanluokassa kilpailukykyisiä ostos-, asiointi- ja viestintäelämyksiä ja tavoittaa sadattuhannet asiakkaat Suomessa ja ulkomailla.

Toimitamme laadukkaasti

  • Verkkopalvelukehityksen tiekartat
  • Verkkokaupat ja e-commerce-ratkaisut
  • Konseptoinnit aivan uuden tyyppisiä tapoja tuottaa ostoelämyksiä, palvella asiakkaita ja muodostaa yhteisöjä
  • Sujuvien asiointiprosessien ja uniikkien konseptien edellyttämän sovelluskehityksen, 3D-suunnittelun ja mediatuotannot.

Case: Uutta käytettävyyttä edustavat lomakkeet

Rahoituslaitos kääntyi Koivuniemen puoleen verkkoasioinnin konseptinsa määrittelyssä ja rakentamisessa. Yhteistyön tuloksena syntyi visionäärinen, monivuotinen verkkopalvelukehityksen tiekartta ja kiitetty tuhansien yritysten käytössä oleva sähköisen asioinnin kokonaisuus. Esimerkiksi olemukseltaan monimutkaisten yritysrahoitushakemusten laatimiseen tarkoitetut sähköiset lomakkeet ovat saaneet käytettävyydestään runsaasti kiitosta sekä käyttäjiltä että asiakaspalveluhenkilökunnalta.

Case: Yleisötilojen esittely ja opastus verkossa

Messu- ja kongressipalveluja tuottava toimija halusi rakentaa koko laajan messutilakokonaisuutensa käsittävän esittelykonseptin ja sen kanssa yhtenevän yleisöopastuksen. Koivuniemi toteutti internet-tilaesittelystä ja paikan päällä sijatsevista opastustauluista, näytöistä ja kalusteista koostuvan integroidun konseptin, joka helpottaa kävijöiden navigointia tiloissa, palvelee näytteilleasettajia ja toimii monipuolisten palvelujen sähköisenä myyntimateriaalina. Helposti asiakkaan päivitettävissä oleva, edistyksellisellä multimediakäyttöliittymällä toteutettu internet-tilaesittely on herättänyt huomiota ja saanut osakseen erityiskiitosta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä