B2b-markkinointiviestintä

B2b-markkinointiviestintä

Tuotteiden ja palvelujen markkinointi yrityksille merkitsee usein paljon jalkatyötä, itsensä likoon laittavaa suhdetoimintaa ja pyrkimyksiä vastata asiakkaiden yhä keskittyvämmäksi muuttuvan ostotoiminnan vaatimuksiin. Ammattitaitoisella myyntiä tukevilla viestintätoimenpiteillä ja -välineillä voidaan merkittävästi vähentää henkilökohtaisen myyntityön tarvetta, tehostaa kohtaamistilanteita ja varmistaa oman ratkaisun erottuvuus vertailutilanteissa.

Toimitamme ainutlaatuisen kattavan paletin palveluja ja ratkaisuja b2b-myynnin tueksi myyjien valmennuksesta kampanjoiden suunnitteluun ja presentaatioaineistosta tapahtumien järjestämiseen verkossa.

Toimitamme laadukkaasti

  • Markkinatutkimukset ja win&loss-analyysit
  • Verkkosivustot ja laadukkaat verkkosisällöt
  • Asiakasjulkaisut ja niiden sisältötuotanto
  • CRM-integroidut suoramarkkinointikampanjat
  • Myynnin tukiaineistot: presentaatiot, video-testimoniaalit, painotuotteet jne.

Case: B2b-palvelun lanseeraus

Kansainvälinen teleoperaattori lanseerasi uuden pienyrityksille suunnatun palvelutuotteen. Korkean huomioarvon varmistamiseksi Koivuniemi suunnitteli tyytyväisten käyttäjien haastatteluihin perustuvan innovatiivisen monimediakampanjan. Haastattelut herättivät kohderyhmän kiinnostuksen ja tarjosivat hyvän samaistumispinnan niin YouTubessa, radiossa kuin asiakkaan verkkosivuillakin.

B2b-palvelun lanseeraus oli asiakkaalle helppo, sillä Koivuniemi toimitti kaiken suunnittelusta ja sisältötuotannosta tekniseen toteutukseen ja mediatilaan.

Case: Esitysmateriaali yritystapahtumiin

Suuri energia-alan yritys halusi parantaa PR- ja messutapahtumiensa vaikuttavuutta ja tuottoa. Koivuniemen Multimediapresentaatio -konsepti tarjosi ratkaisun elämyksellisen video- ja esitysaineiston rakentamiseen ja brändi-ilmeeseen sovitetun välineen materiaalien esittämiseen ja hallinnointiin. Multimediapresentaatio on saavuttanut esittäjien suosion ja nostanut yrityksen esitysten kohdistuvuuden uudelle tasolle mahdollistamalla myös esittäjän omien esitysten helpon liittämisen - brändi-ilmettä rikkomatta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä