Osaamisen siirtäminen ja koulutuksen sisältötuotanto | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – Viestintäpalvelut | Verkko-oppiminen ja koulutussisällöt, eLearning ja lähivalmennus, koulutuksen videosisällöt, koulutusaineistot ja multimediasisällöt, SCORM koulutus

Osaamisen tehokas siirtäminen nykyaikaisilla sisällöillä

Koulutuksen sisältötuotanto

Osaamisen tehokas siirtäminen nykyaikaisilla sisällöillä

On tunnettua, että verkko-oppimisen avulla kouluttamisen kustannuksia voidaan vähentää, kun turha matkustaminen voidaan eliminoida ja opetustapahtumaa monistaa. Mutta vähemmän tunnettua on, että oppimisprosessia voidaan merkittävästi tehostaa hyödyntämällä uusien medioiden havainnollistavaa, vaikuttavaa ja mieliinpainuvaa sisältöä. Juuri sitäkin varten Koivuniemi tarjoaa koulutustoiminnan, viestinnän ja informaatiotekniikan hyödyntämisen palvelut sinulle saman katon alta, jotta saat parhaat kuviteltavissa olevat koulutussisällöt ilman teknisiä ja ilmaisullisia rajoituksia!

Toimitamme laadukkaasti

  • eLearning- ja lähivalmennusten kurssisuunnittelu
  • Koulutussisällöt eri tarkoituksiin perinteisin menetelmin ja sähköisesti (myös SCORM-standardin mukaiset)
  • Brändiä ja toiminnan arvoja jalkauttavat video- ja multimediasisällöt sisäisiin ja sidosryhmäkoulutuksiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Case: Asiakaspalvelukoulutuksen videosisällöt

Suuri suomalainen asiakaspalveluorganisaatio halusi toteuttaa seuraavan asiakaspalvelukoulutuksen aiempaa kustannustehokkaammin ja hyödyntää verkkokoulutuksen mahdollisuuksia. Koivuniemi toteutti ammattinäyttelijöiden tukemana sarjan koulutusvideoita, jotka kuvasivat tyypillisiä haastavien asiakaspalvelutilanteita. Videot oli käsikirjoitettu yhdessä tilaajan kanssa ja ne kuvattiin aidossa ympäristössä. Koivuniemi tuki myös teknisissä järjestelyissä niin, että videoiden jakelu ja katselu ei päässyt kuormittamaan verkkoa virka-aikaisesti.

Case: Koulutusaineisto lääkäreille ja hoitajille

Kansainvälinen lääketeollisuusyritys halusi toteuttaa erään terapia-alueensa lääkäreille ja hoitohenkilökunnalle suunnatun sarjan koulutusvideoita. Kumppaniksi valittiin Koivuniemi, jolla oli näyttöä laadukkaan ohjelmallisen ja dramaturgisen sisällön tuottamisesta toimialan tarpeiisiin. Vaikuttavat, näytellyt potilaitten ja omaisten tuntoja ja käyttäytymistä sairauden eri vaiheissa valottavat videot ovat saaneet runsaasti kiitosta ja ne ovat auttaneet koulutettavia sekä asiakaspalvelutilanteissa että hoidon syvällisemmässä ymmärtämisessä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä