Kustannustehokas erottuminen kuluttajamarkkinoilla

Kustannustehokas erottuminen kuluttajamarkkinoilla

Miten erottua markkinoilla tuhlaamatta resursseja? Muuttuva viestintäkenttä ja suhdannetilanteen turbulenssi avaavat uusia tapoja päästä esille. Jatkuvasti päivittyvää tietoa ja jo rakentamiamme raiteita tehokkaasti hyödyntämällä käymme yhdessä määrätietoiseen työhön ja kohdistamme panokset tarkasti tuloksen maksimoimiseen.

Toimitamme laadukkaasti

  • Segmentoidut kuluttajatutkimukset
  • Markkinoinnin strategiatyön ja suunnittelun
  • Tuotteiden kattava ja näkyvä läsnäolo verkossa
  • Valmiit monimediakampanjakonseptit
  • Tuotevideot sekä TV- ja radiomainokset
  • Tapahtumatoteutukset avaimet käteen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Case: Kuluttajatuotteen läpilanseeraus

Kuluttajamarkkinoilla toimiva yritys oli pettynyt aiempaan radiomarkkinointiinsa toisen kumppanin kanssa. Media oli edullinen ja kohderyhmä täsmälleen sopiva, mutta mainoskampanja ei ollut tuottanut yhtään kauppaa. Koivuniemi sai asiakkaan vakuutetuksi onnistumisen mahdollisuudesta, ja sekä käsikirjoitti että tuotti uuden radiomainoskampanjan, joka teki yrityksen tuotteesta välittömän myyntimenestyksen. Tapaus on yksi lukuisista vastaavista, joissa mainonnan suunnittelun ja toteutuksen antaminen osaaviin ja yleisön hyvintunteviin käsiin on moninkertaistanut mainonnan tuloksen.

Case: Huippulaadun markkinointi matkailussa

Suomen suurimpiin kuuluva matkatoimisto halusi kertoa matkailijoille, että palvelu, turvallisuus ja todelliset räätälöidyt elämykset ovat jokaisen ulottuvilla, ja niistä kannattaa maksaa. Koivuniemen ideoimalla ja tuottamalla, tarkasti kasvusegementteihin kohdistetulla mediaratkaisulla otettiin merkittävä markkinaosuus matkailun tuottoisimmasta segmentistä. Yhteistyö Koivuniemen kanssa johti myös menestyksekkäiden erikoismatkojen rakentamiseen, joissa suomalaiset eturivin taiteilijat ja kulttuurin asiantuntijat kuljettivat suomalaisia harvinaisiin, usein ainutkertaisiin elämyksiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä