Verkkokaupparatkaisut | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – IT-palvelut | Liiketoiminta verkossa, b2b ja b2c verkkokauppa, Magento, verkkokauppa kumppani, mobiili verkkokauppa, verkkokauppa alusta, verkkokauppa integraatio, verkkokauppa ERP

Verkkokaupparatkaisut

Lisää näkyvyyttä, lisää asiakkaita

Verkkokauppa on väline, paitsi myydä verkossa, myös markkinoida tehokkaammin: parantamalla tuotteiden löydettävyyttä ja näkyvyyttä, antamalla asiakkaille ajantasaista tietoa, välittämällä kuva uskottavasta ja palvelevasta toimijasta sekä houkuttelemalla käyttäjiä asioimaan heille parhaiten soveltuvalla tavalla kanssanne. Verkkokauppa on oiva markkinointiväline kivijalkakauppiaalle palvella asiakkaitaan niin ennen kuin jälkeenkin myymälävierailun ja tietysti myymälän sisällä. Valmistajalle, maahantuojalle ja tuotebrändin omistajalle verkkokaupan avaaminen on usein kustannustehokkain markkinointikeino, joka - toisin kuin moni luulee - tukee tehokkaasti kentällä tai verkossa toimivia jälleenmyyjiä. Näistä kaikista mahdollisuuksista kerromme mielellämme lisää!

Kattava kumppanuus

Koivuniemi on oikea kumppaninne verkkokaupan kehittämiseen, olipa kyse b2c- tai b2b-liiketoiminnasta, kun haluatte tehdä menestystarinan verkossa. Autamme teitä selvitysvaiheessa ja verkkokauppakonseptinne määrittelemisessä, toimitamme laadukkaan teknisen alustan ylläpitopalveluineen verkkokaupallenne, kytkemme verkkokaupan osaksi prosessejanne ja muita järjestelmiänne sekä tuemme onnistuneessa markkinoinnissa niin verkossa kuin perinteisessä mediassa. Laajuudessaan ja kotimaisuudessa olemme ainutlaatuinen kumppani.

Optimipanostuksin tulevaisuuteen

Käytössänne on huippuosaamisemme. Kohdistatte kehittämisaskeleet optimaalisesti, tuotatte markkinoille juuri oikeanlaisen palvelun ja tunnistatte jo ennakkoon tulevaa kehittämistä ohjaavat asiakastarpeet ja mahdollisuudet. Ratkaisut ovat erittäin taipuisia ja laajennettavia, ja tuemme aktiivisesti jatkuvaa kehittämistänne. Monipuolisesti osaavien tiimiemme ansiosta vaativatkin kehittämisvaiheet saadaan onnistumaan.

Case: Vaatealan verkkokauppa kuluttajille

Useassa kaupungissa toimiva vaatemyymäläketju päätti siirtyä kilpailtuun vaateverkkokauppaan tavoitteena palveleva kotimainen konsepti, jolla tavoittaa valtakunnallinen yleisö aiemman paikallisen lisäksi. Tavoitteena oli myös tukea vakiintunutta myymälöiden asiakaskuntaa tuomalla tuotteet nähtäville verkkoon ja tarjota vaihtoehtoinen tapa asioida.  Koivuniemen Magento-ytimeen perustuva verkkokauppa integroitiin tiiviisti myymälä- ja ketjuohjausjärjestelmään ja raportointiin. Myös laaja kanta-asiakasohjelma on tiivistii sidoksissa verkkokauppaan.

Case: LVI-alan tukkuverkkokauppa

Perinteikäs LVI-alan tukkukauppa halusi tarjota tiliasiakkailleen laadukkaan tavan tilata tuotteita verkon ja mobiilin kautta. Koivuniemi toteutti edeltäneen esimäärittelyprojektin tulosten pohjalta Magento-ytimellä varustetun verkkokauppan ja integroi sen SAP ERP-järjestelmään nimike-, saldo- ja tiliasiakastietojen sekä asiakaskohtaisten hinnastojen ja tilausten päivittymiseksi. Näin sadoista asiakkaista ja kymmenistä tuhansista nimikkeistä koostuva kokonaisuus oli helppo ylläpitää arjessa. Myöhemmin verkkokauppaan toteutettiin myös outlet-huutokauppa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä