Verkkokaupparatkaisut

Lisää näkyvyyttä, lisää asiakkaita

Verkkokauppa on väline, paitsi myydä verkossa, myös markkinoida tehokkaammin: parantamalla tuotteiden löydettävyyttä ja näkyvyyttä, antamalla asiakkaille ajantasaista tietoa, välittämällä kuva uskottavasta ja palvelevasta toimijasta ja houkuttelemalla käyttäjiä asioimaan heille parhaiten soveltuvalla tavalla kanssanne. Markkinoinnissa verkkokauppa palvelee niin kauppakeskus- ja kivijalkamyyntiä kuin auttaa valmistajaa, maahantuojaa tai brändinomistajaa tukemaan jälleenmyyjiään. Näistä mahdollisuuksista kerromme mielellämme lisää.

Kattava kumppanuus

Koivuniemi on oikea kumppaninne verkkokaupan kehittämiseen, olipa kyse b2c- tai b2b-liiketoiminnasta. Toimitamme liiketoimintalähtöiset määrittelyt ja selvitykset, laadukkaan, tuhansissa verkkokauppatoimituksissa koulitun avoimen teknisen alustan, tarvittavat räätälöinnit, toimivat integraatiot muihin järjestelmiinne, liittymät yleisimpiin maksu- ja logistiikkaratkaisuihin sekä tietysti teknisen tuen ja ylläpidon toimitetulle verkkokaupalle.

Optimipanostuksin tulevaisuuteen

Käytössänne on huippuosaamisemme. Kohdistatte kehittämisaskeleet optimaalisesti, tuotatte markkinoille juuri oikeanlaisen palvelun ja tunnistatte jo ennakkoon tulevaa kehittämistä ohjaavat asiakastarpeet ja mahdollisuudet. Ratkaisut ovat erittäin taipuisia ja laajennettavia, ja tuemme aktiivisesti jatkuvaa kehittämistänne. Monipuolisesti osaavien tiimiemme ansiosta tarvittaessa vaativatkin integraatiot järjestelmiinne saadaan onnistumaan.

> Tutustu demoon

Ks. myös Verkkokaupan markkinointi.

Case: Vaatealan verkkokauppa kuluttajille

Useassa kaupungissa toimiva perinteikäs vaatemyymäläketju avasi kuluttajille suunnatun verkkokaupan Koivuniemen toimittamana. Tavoitteena oli tukea vakiintunutta kivijalkaliiketoimintaa tuomalla tuotteet nähtäville verkkoon, tarjota kanta-asiakkaille vaihtoehtoinen tapa asioida ja laajentaa toiminta valtakunnalliseksi ilman uusien myymälöiden avaamista. Kauppa toteutettiin avoimen lähdekoodin Magento-alustalle ja integroitiin tiiviisti myymälä- ja ketjuohjausjärjestelmään.

Case: LVI-alan tukkuverkkokauppa

Suuri LVI-alan tukkukauppa halusi tarjota tiliasiakkailleen laadukkaan tavan tilata tuotteita verkon ja mobiilin kautta. Parhaan käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi alustaksi valittiin markkinoiden parhaaksi tunnustettu avoimen lähdekoodin verkkokauppa. Kauppa integroitiin ERP-järjestelmään nimike- ja tiliasiakastietojen sekä asiakaskohtaisten hinnastojen päivittymiseksi. Ratkaisussa yhdistyvät B2C-verkkokaupan hyvä käytettävyys ja miljoonia hintarivejä sisältävä, tuhansien tiliasiakkaiden B2B-tilausjärjestelmä.

Verkkokauppa-demoon

> Lataa esite (pdf)

> Jätä yhteydenottopyyntö