Verkkokauppa ja liiketoiminta verkossa | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – IT-palvelut | Koivuniemi verkkokauppakumppanina, Verkkokauppapalvelut koko elinkaarelle, verkkokaupan suunnittelu, perustaminen ja markkinointi

Koivuniemi verkkokauppa- ja verkkoliiketoiminta-kumppanina

Menesty verkossa

Koivuniemi verkkokauppa- ja verkkoliiketoimintakumppaninasi

Verkkokauppa murtaa läpi

Verkkokauppa murtaa läpi voimalla. Kuluttajakaupasta jopa 15 % on jo verkossa. Kasvuluvut Suomessa ja maailmalla ovat hätkähdyttäviä. Jokainen kuluttajille ja laajalle asiakaskunnalle markkinoiva yritys joutuu ottamaan kantaa verkkokauppaan ja verkossa tapahtuvaan liiketoimintaan omalla kohdallaan.

Aito kokonaiskumppani

Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi tukee teitä verkkokaupan ja verkkoliiketoiminnan menestyksellisessä kehittämisessä liiketoimintasuunnittelusta ja alkuvaiheen valmisteluista aina toteutukseen ja markkinointiin saakka. Voimme sanoa, että jokainen, joka on johdonmukaisesti kuunnellut ja toteuttanut asiantuntijoidemme neuvoja sekä hyödyntänyt ratkaisujamme, on tehnyt verkossa menestystarinan!

Asiakaskuntamme kattaa kaikki toimialat, joten saatte kehittämiseenne kauttamme aina monipuolisen ja liiketoimintalähtöisen näkemyksen. Autamme teitä hiomaan strategianne ja suunnitelmanne markkinoiden vaatimuksia ja verkon mahdollisuuksia vastaavaksi.

Hyödynnämme ratkaisuissamme aina avoimia kustannustehokkaita palveluja ja alustoja. Autamme teitä hyödyntämään uusimmat mediat ja verkon yhteisöjen markkinointimahdollisuudet. IT-asiantuntijamme varmistavat, että verkkoliiketoimintanne integraatio liiketoiminnan järjestelmiinne onnistuvat.

Toimitamme laadukkaasti:

  • Verkkokaupan liiketoimintasuunnittelun ja konseptoinnin
  • Verkkokaupan perustamisen, niin b2c- kuin b2b-kohderyhmälle
  • Verkkokaupan tehokas markkinointi

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä