Verkko-oppiminen | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – IT-palvelut | eLearning, sähköinen koulutusratkaisu, verkkokoulutus ja verkko-oppimisratkaisu

Verkko-oppiminen (eLearning)

Verkko-oppiminen (eLearning)

Omena opettajalle

Virtuaaliomena ei tummu haukatessa ja on valmiina monipuolisesti käytettäväksi - tervetuloa kehittämään ennakkoluulottomasti uuden sukupolven sähköisiä koulutusratkaisuja yhdessä Koivuniemen kanssa!

Oppiminen mahdollistaa onnistumisen, ja onnistuminen synnyttää tuloksia. Yrityksen HR toimii rehtorina ja seuraa tavoitteiden täyttymistä. Koivuniemen asiantuntijat kulkevat vierellä. Saat koulutuksen, viestinnän ja myynnin huippuosaamisen ja tehokkaan alustan, joka tuottaa onnistumisia. Integroi multimediaa, liitä animaatioita ja hyödynnä verkkoteknologian tuomat lukemattomat mahdollisuudet näyttävästi ja vieläpä edullisesti.

Luotettavana ja laaja-alaisena kumppanina Koivuniemi tarjoaa koko prosessin strategiasta tulosten mittaukseen, avaimet käteen.

Jätä yhteydenottopyyntö

10+ ja stipendi

Mahdollisuuksia on paljon. Olipa kyseessä uuden asian tai muutoksen tuominen yritykseen tai arvokkaan hiljaisen tiedon siirtäminen tuleville osaajille, Koivuniemen virtuaaliratkaisut ovat valmiina. Monioppimismenetelmiä hyödyntäen ja yksilölliset tarpeet huomioon ottaen on mahdollista saavuttaa tuloksia, jotka näkyvät tilinpäätöksen viimeisen viivan alla. Menestyksen ratkaisee yrityksen tarpeiden mukaan suunniteltu verkko-oppimisratkaisu ja muutoksen hallittu johtaminen. Koivuniemen asiantuntijat auttavat viemään muutoksen käytäntöön.

Yhteispeli, kommunikaatio ja aktiivisuus!

Vuorovaikutteinen kulttuuri tehostaa organisaatioiden toimintaa luoden voittoisan ilmapiirin, jossa on hyvä työskennellä. Se on avain kehittyvään, oppivaan ja osaavaan organisaatioon, joka voittaa kilpailijansa ja vastaan tulevat haasteet. Onko teidän yrityksenne valmis huimaan kasvuun ja entistäkin iloisempaan ilmeeseen? Koivuniemen virtuaaliopettaja on valmiina palvelukseen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä