Portaaliratkaisut | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – IT-palvelut | Liferay-portaalialusta, portaalikehitys ja verkkopalvelu, yrityssivusto ja ekstranetportaali, sähköinen työpöytä ja intranet, avoimen lähdekoodin portaali, kiinteisöportaali, yritysportaali toimialaportaali hallinnon portaali ja yhteistyöportaali

Portaaliratkaisumme

Portaaliratkaisut

Verkkopalveluilta odotetaan tehokasta ja kohdistettua viestintää, sujuvaa sähköistä asiointia ja osallistavaa yhteisöllisyyttä ehyenä, verkon eri medioita ja kanavia tarkoituksenmukaisesti hyödyntävinä käyttäjälähtöisinä konsepteina.

Avain kustannustehokkaaseen ja ketterään kehitykseen ovat valmiit portaalialustat, verkottunut toimintatapa ja kohderyhmälähtöinen suunnittelu, joilla valjastetaan tarkoituksenmukaisesti ja ennakkoluulottomasti verkon kaikki mediat, teknologiat ja tuotteistetut palvelut

Toimitamme laadukkaasti

  • Kattavat palvelut portaalikehityksen koko elinkaarelle analyyseista ja esimäärittelyistä käyttöpalveluihin
  • Nykyaikaiset yritys-, toimiala- ja hallinnon portaalit (myös avoimen lähdekoodin Liferay Portal -toimitukset)
  • Kohderyhmälähtöiset yrityssivustot, asiakas- ja ekstranetportaalit
  • Tuottavuutta tukevat sisäiset sähköiset työpöydät ja osallistavat intranetsivustot
  • Räätälöidyt liiketoimintasovellukset.

Case: Kiinteistöportaali

Isännöintiyritys sähköisti osana toimintastrategiansa uudistusta asiointirajapinnat asuntoyhtiöiden suuntaan. Kymmenille tuhansille asukkaille ja osakkaille suunnatun palvelun ratkaisuksi valittiin Koivuniemen toimittama avoin ja standardi portaalialusta, johon toteutettiin integraatiot kiinteistöhoidon järjestelmiin ja dokumentinhallintaan. Ratkaisun avulla palvelu voitiin toteuttaa täysin käyttäjälähtöisesti ja silti ketterästi ja edullisesti.

Case: Lentoyhtiön laadunvalvonnan raportit

Kansainvälisesti toimiva matkustajalentoyhtiö toteutti Koivuniemen kanssa avoimeen portaalialustaan ja web-lomakkeisiin perustuvan lentotoiminnan laadunvalvonnan raportoinnin mahdollistaakseen lentomiehistön ja palvelukumppaniensa paremman ja nopeamman raportoinnin kentältä. Raportit on integroitu laadunvalvontajärjestelmän rajapintoihin ja lentoturvallisuusraporttien (ASIR) osalta ilmailun turvallisuutta valvovan viranomaisen rajapintoihin. Samalla portaali toimii henkilöstön manuaalien valvottuna jakelukanavana.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä