Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi - Liiketoimintasovellukset, räätälöidyt sovellukset, portaalisovellukset, web-työpöydät, Java EE -sovellukset

Räätälöidyillä sovelluksilla aitoa kilpailuetua

Räätälöidyillä sovelluksilla aitoa kilpailuetua

Kun kilpailuetusi perustuu IT:hen, se tarkoittaa poikkeuksetta sovelluksia, jotka tukevat juuri täsmällisesti kriittisimpiä liiketoimintaprosesseja. Vakioidut sovellukset tuovat sinut vain samalle viivalle useimpien kilpailijoiden kanssa tai vaativat kallista mukautustyötä palvellakseen optimaalisesti.

Tilaa meiltä kriittisimpien toimintojesi tueksi täsmälleen oman liiketoimintavisiosi toteuttava järjestelmä, joka mahdollistaa juuri sellaisen tuottavuuden ja yksilöllisen toimintatavan, johon et pääse valmisratkaisuilla. Uusilla ketterillä menetelmillä ja osaavalla tiimillä tuotamme teille tarkasti istuvan lopputuloksen edullisemmin kuin ehkä olisit uskonut - joskus jopa samalla hinnalla, jonka olisit käyttänyt "valmiin" ratkaisun muutostöihin.

Puhtaalta pöydältä kehitetty, avoimia ja standardoituja alustoja laadukkaasti hyödyntävä järjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen jatkuvuuden - toisin kuin räätälöity valmisohjelmisto.

Web tuo lisäarvoa

Aito web-ympäristö standardoituine alustoineen, rajapintoineen ja portaaleineen on luonteva puite räätälöidyille liiketoimintasovelluksille. Ympäristö itsessään tarjoaa monia valmiita elementtejä, jotka laskevat kehityskustannuksia, moninkertaistavat laajentamismahdollisuutesi ja pidentävät sovelluksen elinkaarta.

Internetselaimella käytettävä järjestelmä toimii työpöydällä kuin työpöydällä ja jopa mobiilipäätteissä ilman eri asennuksia. Selainkäyttöliittymät ovat kehittyneet tasolle, joka kilpailee käytettävyydessään työasemassa toimivien käyttöliittymien kanssa. Näin voit myös tuoda sovelluksen rinnalle sisäistä viestintää, laatu- ja prosessikäsikirjoja sekä yhteisöllisyyttä samaan web-työpöytään.

Case: ERP-integroitu keräily-, hyllytys-, ja inventaarioratkaisu  

Kasvava teknisen tukkukaupan yritys halusi tehostaa varaston toimintaa. ERP:n tukema prosessi oli optimoimaton sekä keräilyn, hyllytyksen että inventaarion osalta. Yhteisen määrittelyn perusteella toimitettu räätälöity, nykyiaikaisiin kosketusnäyttöpäätteisiin perustuva ratkaisu tarjoaa sähköisen keräily- ja hyllytysprosessin sekä kiertävän inventaarion, ja on täysin integroitu ERP-järjestelmään innovatiivisen integraatioteknologian avulla. Hanke toteutettiin täysin ilman ERP-toimittajan tukea ja osallistumista hankkeeseen. Ratkaisun takaisinmaksuajaksi oli laskettu alle yksi vuosi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä