Mobiiliratkaisut | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – IT-palvelut | Mobiili markkinointi, mobiili tietojenkäsittely, mobiili toiminnanohjaus, mobiili strategia, mobiili media, mobiili verkkopalvelu, mobiili intranet, mobiili integraatio, mobiili ratkaisu, mobiili logistiikka

Mobiiliratkaisuilla irti ajasta ja paikasta

Mobiiliratkaisuilla irti ajasta ja paikasta

Nykyaikainen, aivan tavallinen matkapuhelin on tänään aina ja kaikkialla mukana kulkeva monikäyttöinen internetpäätelaite ja tietojenkäsittely-ympäristö. Hyödynnä se toiminnassasi monipuolisesti! Mobiilin avulla viet tehokkaasti sekä markkinointiviestisi että sisäisen viestisi sinnekin, missä ihmiset eivät ole koti- tai toimistopäätteensä äärellä.

Suuren hyödyn saat, kun integroit kentällä tai ilman kiinteää työpistettä olevat työntekijäsi ja asiakkaittesi ja kumppaniesi logistiikkaprosessit osaksi toiminnanohjausta.

Toimitamme laadukkaasti

  • Kansainvälisen tason asiantuntijapalvelut mobiilia hyödyntävien strategioiden täsmentämiseen
  • Mobiilit mediat, yleisöverkkopalvelut ja intranetit viestinnän tehostamiseen
  • Kustannustehokkaat mobiili-integraatiot kentän prosessien kytkemiseksi toiminnanohjaukseen.
  • Mobiili varastonhallinta, mobiili logistiikka

Jätä yhteydenottopyyntö

Case: Kenttähenkilökunnan mobiili toiminnanohjaus

Kansainvälinen päivittäistavarakaupan shop-in-shop-ratkaisuja toimittava yritys etsi uudelle markkina-alueelle ratkaisua, jolla hyllyjen täydennys sujuu tehokkaammin ja ohjatummin. Koivuniemi toimitti luotettaviin ja edullisiin vakiomatkapuhelimiin asennettavan ratkaisun, joka on integroitu taustajärjestelmiin. Kenttähenkilökunta saa mobiilipäätteelle järjestelmistä oikean hyllyjärjestyksen ja raportoi myymälässä tekemänsä havainnot ja tilaukset järjestelmiin. Ratkaisun avulla paperilomakkeista voitiin luopua kokonaan, prosessi tehostui merkittävästi ja ajantasainen tieto kulkee molempiin suuntiin viiveettä.

Case: Sähköinen ensihoitokertomus

Sairaanhoitopiiri halusi sähköistää sairaalan ulkopuolisten kriittisten potilaiden tietojen siirron ensihoitoa antavasta ajoneuvosta sairaalan päivystävään yksikköön. Koivuniemi toimitti sähköisen asioinnin konseptinsa pohjalta mobiiliin käyttöön soveltuvan toimintavarman ratkaisun, jossa ajoneuvossa täydentyvän ensihoitokertomuksen tiedot välittyvät reaaliaikaisesti sairaalaan. Ratkaisu on saanut runsaasti kiitosta sekä käyttäjiltä että hoitoprosessin omistajilta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä