Integraatiopalvelut

Sisäiset ja ulkoiset integraatiot vaivatta ja edullisesti

Sisäiset ja ulkoiset integraatiot vaivatta ja edullisesti

Järjestelmien välisten integraatioiden tarve kasvaa, sillä kaikkea ei voi eikä kannata ratkaista yhdellä järjestelmällä. Hyvin ratkaistulla ja hallitulla integraatiomenettelyllä tieto liikkuu nopeasti, manuaalinen työ vähenee ja järjestelmien elinkaari pitenee.

Nykyaikainen tehokas arvoketju edellyttää saumatonta ja lähes reaaliaikaista tiedon liikkumista. Ylläpitämällä hyviä sähköisen tiedonsiirron valmiuksia lisäätte koko toimitusketjun kilpailukykyä, haluttavuuttanne kumppanina ja sitoutatte asiakkaanne pitkäjänteisesti.

Toimitamme laadukkaasti

  • Asiantuntevat palvelut integraatioratkaisujen tai palveluorientoituneen arkkitehtuurin (SOA) suunnitteluun
  • Sisäiset järjestelmäintegraatiot vaivattomana ja kustannustehokkaana ulkoistuspalveluna
  • Toiminnanohjausjärjestelmien integraatiot muihin järjestelmiin (mm. SAP-, Salesforce-, Movex-integraatiot)
  • Tiedonsiirtointegraatiot ulkoisiin kumppaneihin (ks. myös EDI-välityspalvelut ja SEPA-integraatio)

Case: Laskutuksen kokonaisratkaisu

Kansainvälinen teknisen tukkukaupan tavarantoimittaja etsi sähköisen laskutuksen kokonaisratkaisua ympäristöön, jossa kahdesta vanhasta laskutusjärjestelmästä saadaan laskut tulostinten ohjaukseen tarkoitetulla kuvauskielellä. Koivuniemi toimitti lyhyessä ajassa ratkaisun, jossa laskut muunnetaan vanhasta formaatista nykyaikaisiin standardeihin, ja reititetään paperitulostukseen, EDI-sanomiksi, verkkolaskuiksi ja arkistointiin. Ratkaisu on osoittautunut erittäin toimintavarmaksi ja ylläpidoltaan helpoksi.

Case: Kuva-aineiston syöttöintegraatio

Tapahtumajärjestäjän valokuvaajat ottavat vuosittain tuhansia korkearesoluutioisia digikuvia tapahtumista. Kuvat käsitellään ja tallennetaan kuvapankkiin. Koivuniemi rakensi integraation, jonka avulla käsitellyt ja arkistovalmiit kuvat siirretään kuvaajien kuvankäsittely-ympäristöstä Koivuniemen käyttöpalvelussa sijaitsevaan kuvapankkiin niin, että luokittelut ja kuvien tiedot tuotetaan automaattisesti kuviin käsittelyvaiheessa tallennetuista tiedoista.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä