Verkkokaupan markkinointi

Verkkokaupan markkinointi

Verkkokauppaa kannattaa kehittää siinä missä mitä tahansa myymälää tai liiketoimintayksikköä. Päätavoite on suoraviivainen: asiakkaita paljon sisään ja mahdollisimman moni heistä ostamaan mahdollisimman paljon ensisijaisesti hyväkatteisia tuotteita. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää sivuston käytettävyyden kehittämistä, markkinointia ja mainontaa ja konseptin, hinnoittelun ja tuotevalikoiman jatkuvaa arvioimista ja hiomista.

Yhdessä tuloksiin

Meillä on teille valmis, selkeä yhteistyökonsepti verkkokauppanne markkinointiin. Kuljemme rinnallanne ja kehitämme pitkäjänteisesti verkkokaupastanne juuri sellaisen tuloksentekovälineen, kuin haluatte. Säännöllisissä arviointitapaamisissa tarkastelemme tuloksia, keskeisiä mittareita ja saatua palautetta ja määrittelemme yhdessä kehittämisaskeleet. Kampanjoihin tuotamme suunnitelmat ja etsimme kustannustehokkaimmat mediat.

Verkkokauppiaamme markkinoivat mm. seuraavissa verkon medioissa: Google AdWords ja Google Display, YouTube InStream, Facebook, Spotify, Vertaa.fi ja ShopAlike sekä perinteisissä medioissa, kuten radio ja televisio. Lisäksi luonnollisesti teemme orgaanista hakukoneoptimointia (SEO) eli parantaa verkkokaupan löydettävyyttä verkossa..

Osaaminen samassa paketissa

Koivuniemen kumppanina hyödytte pitkän linjan markkinointiosaamisestamme, sähköisen liiketoiminnan syvällisestä ymmärryksestä, verkkopalveluiden käytettävyysosaamisestamme ja pitkän ajan kuluessa rakentamistamme mediaverkostoista.

Tulokset puhukoot

Lopputuloksena verkkokauppanne kävijämäärää nousee parhaalla hyötysuhteella tehtyyn markkinointipanostukseen nähden, ostoprosentti ja ostoskoko saadaan riittävän ylös, jotta markkinointi kannattaa, ja asiakkaan valintaa ohjataan onnistuneesti paraskatteisiin tuotteisiin. Vielä kerran:

  • Konversioaste ylös
  • Kävijämäärä ylös
  • Keskiostos ylös
  • Kate ylös

Ota yhteyttä jo tänään!

Ks. myös Verkkokaupparatkaisut.