Sosiaalinen media | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – Viestintäpalvelut | Facebook ja Twitter, YouTube-videot ja viraalivideot sekä podcastit, blogit ja blogikirjoitukset, wikit ja vertailupalvelut, mainonta ja mainoskampanjat sosiaalisessa mediassa, monimediakampanjat ja lanseeraus sosiaalisessa mediassa, lisäarvo ja hyötysisällöt sosiaalisessa mediassa, asiantuntija-artikkelit ja sisältötuotanto sosiaaliseen mediaan, sosiaalisen median sivujen ja tilien suunnitelu ja perustaminen, sosiaalisen median kehitystyöpajat ja vuosisuunnitelmat

Tehokkaasti sosiaaliseen mediaan

Tehokkaasti sosiaaliseen mediaan ja verkkoon

Realisoi valtava potentiaali

Google Ads, YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter, Pinterest, vertailupalvelut, blogit …

Potentiaalinen asiakkaamme on nyt ostotapahtuman kahvalla uudella tavalla: hän etsii tietoa verkosta, keskustelee tarpeistaan ja on hyvin hintatietoinen. Olemme uusien markkinointihaasteiden edessä.

Menestyksen avaimet ovat todellisen lisäarvon luomisessa, hyötysisältöjen jakamisessa ja oikeanlaisen vuorovaikutussuhteen ylläpitämisessä.

Löydä oikeat segmentit, viilaa viestit ja keskustele prospektiesi kanssa. Tuotamme sinulle laadukkaat sisällöt: videot, podcastit, blogikirjoitukset ja artikkelit. Nivomme sosiaalisen median tehokkaaksi osaksi markkinointiasi ja toteutamme tulokselliset mainoskampanjat tuotteillesi ja sisällöillesi sosiaalisissa medioissa.

Toimitamme laadukkaasti mm.:

  • SoMe-markkinoinnin kehitystyöpajat ja vuosisuunnitelmat
  • Mainonta verkossa ja sosiaalisessa mediassa
  • Facebook-, YouTube- ja LinkedIn-tilien suunnittelu, perustaminen ja ylläpito
  • Sisältötuotannon paketit: YouTube-videot, blogikirjoitukset, asiantuntija-artikkelit, radio-ohjelmat…
  • Verkkokauppa-, tuote- ja kampanjasisältöjenne monikanavaintegraatiot mm. vertailupalveluihin ja sosiaalisen median tileihinne.

Case: Verkkokaupan markkinointi YouTubessa ja Spotifyssa

Kukka-alan verkkokauppias halusi vauhdittaa verkkokauppansa kautta tapahtuvaa kaupankäyntiä hyödyntäen äitienpäivää. Kampanjan kanaviksi valikoituivat YouTube ja Spotify. Koivuniemen viestintätiimi loi vaikuttavan mainosvideon YouTubeen. Spotifyssa hyödynnettiin Koivuniemen tuottamaa valmista äänimainosta. Banneriaineisto julkaistiin myös Facebookissa. Kampanja ylitti sille asetetut odotukset. Tavoitimme viesteillä yli 1,5 miljoonaa suomalaista, joista merkittävä joukko aktivoitui ostoksille siten, että myynti verrattuna viime vuoden samaan ajankohtaan nousi yli 6 %.

Hanke oli tilaajalle helppo, sillä Koivuniemi toimitti kaiken suunnittelusta ja sisältötuotannosta tekniseen toteutukseen ja mediatilaan ja kampanjan hallinnointiin.

Case: Joukkoliikennöitsijän viraalivideo

Lainsäädännön ja kilpailurajoitusten puristuksessa toimiva joukkoliikennealan yritys halusi julkisuutta pyrkimyksilleen avata kilpailua. Koivuniemi suunnitteli ja toteutti viraalin. joka keräsi lyhyessä ajassa noin sata tuhatta katsojaa YouTubessa ja herätti suurta huomiota Facebookissa. Napakka, poleemisuutta kaihtamaton sisältö yhdessä huolellisesti suunnitellun ja ajoitetun lanseerauksen kanssa synnytti tavoitellun massailmiön.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä