SEPA-integraatio helposti

SEPA-integraatio helposti

Palvelemme yrityksiä, ohjelmistotaloja ja pankkeja yhtenäiseen euromaksualueeseen SEPAan liittyvissä tarpeissa. Palveluvalikoimamme kattaa SEPA-integraatiot järjestelmien välillä EPC:n määrittelemään tilisiirtoon, suoraveloitukseen ja korttimaksamiseen (ISO 20022. Meiltä saatte myös muut maksuliikenteeseen ja kirjanpitoon liittyvät integraatiot.

Palvelumallivaihtoehtoja on kolme:

1. Yrityksille

Onko yrityksessänne räätälöity tietojärjestelmä tai SEPA-valmiudet vielä haussa? Resurssihaasteita rajapintojen toteuttamisessa? Pyytäkää meidät apuun - laitetaan SEPA-integraatio ja muut SEPA-asiat yhdessä kuntoon edullisesti, nopeasti ja ilman isoja räätälöintejä järjestelmiinne. Autamme mielellämme myös järjestelmienne integroinnissa toisiinsa ja muissa ulkoisissa integraatiotarpeissa.

2. Ohjelmistotaloille

Toimitamme edullisesti tehokkaat integraatiot palveluna ohjelmistojenne nykyrajapinnoista pankkien Web Services - ja muihin rajapintoihin. Myös ohjelmistojen väliset integraatiot ovat erikoisalaamme. Ohjelmiston rajapinta voi olla vaivattomin mahdollinen eli natiivi inhouse-rajapinta. Toimitus palveluna tai valmiina, helposti ohjelmistoon liitettävinä moduuleina.

3. Pankeille ja rahalaitoksille

Ennen asiakas tuli itse pankkiin. Tulevaisuudessa asiakas kokee, että pankki on palveluasenteineen läsnä osana yritystä. Tarjoamme pankeille asiakkaille tuotettavana lisäarvopalveluna joustavat rajapinnat ja tehokkaat integraatiot kaikkiin pankkien sähköisiin palveluihin. Olisiko aika ottaa askel tulevaisuuteen jo tänään?

Ota yhteyttä jo tänään, kerromme lisää!

Timo Kujanpää
Palvelupäällikkö
Puh. 045 126 1824

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä