Sähköinen suoraviestintä (eSuora)

Vastaanottajalleen aitoa hyötyä antava viesti on aina tervetullut. Tämä pätee myös sähköpostiin, joka on nopea ja edullinen tapa tavoittaa kohderyhmät. Sähköpostitulvan vuoksi on kuitenkin tarpeen erottua positiivisesti.

Teidänkin yrityksessänne tai organisaatiossanne on varmasti ainutlaatuista, asiakkaitanne tai sidosryhmiänne kiinnostavaa osaamista ja näkemystä arvoketjunne trendeistä, markkinoista tai hyödykkeiden saatavuudesta. Jakamalla tätä osaamista annatte asiakkaillenne arvokasta tietoa suunnittelun tueksi, kehitätte koko arvoketjuanne ja profiloidutte osaavaksi ja vastuulliseksi toimijaksi.

Laadukasta asiakasviestintää helposti

Sähköpostiviesti tavoittaa erittäin hyvin, kun aihe on vastaanottajalle kiinnostava, ajoitus on oikea ja viesti on teknisesti toimiva. Koivuniemen eSuora on konsepti, jonka puitteissa huippuosaavat viestinnän asiantuntijat, sisällöntuottajat ja jatkuvasti ajassa kehittyvä viestintäteknologiamme auttavat teidät tavoitteisiinne.

Meiltä saatte:

  • Sähköisen suoraviestintänne onnistuneen konseptisuunnittelun
  • Sisällöntuotannon vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella
  • Parhaat tekniset välineet, jotka pelaavat tarkasti yhteen muun sähköisen asiakasviestintänne kanssa.

Case: B2b-ammattilaisviesti

Elintarvikealan tukkuri halusi tavoittaa mahdollisimman laajasti tuhansia yrityksiä käsittävästä potentiaalisesta asiakaskunnastaan asiantuntevilla vastaanottajalle lisäarvoa tuovilla viesteillä. Ensimmäisen kolmen kirjeen jälkeen vain alle 1 % ostettuun toimialarekisteriin kuuluvista vastaanottajista oli ilmaissut, ettei halua enää saada kirjeitä. Asiakkaamme siis tavoittaa nyt säännöllisesti lähes koko markkinansa.

Case: Kuluttajakampanja

Kuluttajatuotteita markkinoiva asiakkaamme sai tuhansia vastaanottajia käsittävällä kampanjakirjeellään yli 60 % viestin vastaanottajista klikkaamaan itsensä kirjeeltä verkkokauppaan. Tulos on huikea! Avaimena oli onnistunut segmentointi, oikea ajoitus ja teknisesti toimiva kirje, jossa mm. viestin näyttävä kuvitus ja grafiikka avautui vastaanottajalle ilman ylimääräisiä klikkailuja.  

> Jätä yhteydenottopyyntö