Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi

Ruuhkattoman, ajasta ja paikasta riippumattoman asiointimahdollisuuden tarjoaminen verkossa koetaan aina hyväksi asiakaspalveluksi. Sähköinen asiointi myös tehostaa omaa toimintaa merkittävästi, kun tiedot saadaan automaattisesti järjestelmiin ja rutiiniluontoiset asiakasyhteydenotot vähenevät. Hyvin suunnitellut, asiakkuuksien kehittämiseen tähtäävät sähköiset palvelut myös sitouttavat asiakkaita.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä hyötynä sähköinen toimintatapa mahdollistaa täysin uusien lisäarvotuottojen ja liiketoimintamahdollisuuksien kautta kasvun ja laajenemisen.

Toimitamme laadukkaasti

  • Sähköisen asioinnin kehittämispalvelut koko elinkaarelle julkishallinnolle ja yrityksille
  • Asiantuntevat tiekarttatyöskentelyt ja esimäärittelyt
  • Asiointipalvelut ketterästi valmiiden alustojen avulla - myös finanssisektorille
  • Sähköisen liiketoiminnan tuki ja ylösajo
  • Sähköisen asioinnin teknologiakonsultoinnit ja vaativat ratkaisut erityistarpeisiin, mm. vahva sähköinen tunnistaminen ja TUPAS

Case: Sähköiset veroilmoituspalvelut yrityksille

Koivuniemi on toteuttanut osana viranomaisyhteistyötään sähköiset veroilmoituslomakkeet yrityksille. Lomakkeet sijaitsevat Koivuniemen käyttöpalvelussa ja muodostavat käytännössä asiointipalvelun, jossa käyttäjät tunnistetaan vahvasti, lomakkeiden sisältö tarkistetaan ennen lähettämistä ja vastaanotetut tiedot toimitetaan järjestelmärajapinnan mukaisena eteenpäin. Palvelu voitti tilitoimistojulkaisun tekemän vastaavien palvelujen käytettävyysvertailun ja on saanut runsaasti kiitosta kaikilta sidosryhmiltä.

Case: Rahoituslaitoksen sähköinen asiointipalvelu

Yrityksille ja pankeille yritysrahoitusratkaisuja tarjoava rahoituslaitos uudisti sähköiset palvelunsa moderniksi asiointipalveluksi Koivuniemen sähköisen asioinnin alustan avulla. Palvelu on saanut erityistä kiitosta käytettävyydestään: käyttö on selkeää ja laajojenkin hakemuslomakkeiden täyttäminen on toimintavarmaa ja sujuvaa. Asioinnin tietoturvasta on huolehdittu vahvalla käyttäjien tunnistuksella ja taustajärjestelmäintegraatioissa käytetyillä ratkaisuilla.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä