Radiomainonta | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi - Viestintäratkaisut | Tuloksiin radiolla, Radio Plus

Radioratkaisut

Radiomainonta

Radioratkaisullamme tavoitat miljoonayleisön avainkohderyhmiesi mukaan optimoidulla mediapaletilla, eri radiokanavilla ja Spotifyssä. Kosketa, vakuuta, innosta ja aktivoi. Profiloi, luo tunnettuutta ja ohjaa verkkosivuillesi. Jokaiselle kampanjan osalle on olemassa sovitettu radioviestinnän elementti, jonka profiili ja käyttö optimoidaan kampanjan tavoitteiden mukaan.

Tuloksia radiolla

Aiemmin radiomainonta perinteisellä mainostoimiston osaamistasolla oli pelkkä kampanjan tukimedia. Tänään kaikki on toisin, eikä yhdelläkään tuloksista kiinnostuneella markkinoijalla ole enää varaa jäädä eiliseen.

Nyt tuloksellinen radiomainonta ja vaikuttava radioviestintä ovat tehokkaita, tavoitetta palvelevaan kampanjakohtaisesti määriteltyyn rooliin asetettuja tuloksentekijöitä. Teho on mm. tavoittavuutta, nopeutta ja vaikuttavuutta yllättävän kustannustehokkaasti.

Radio Plus

Radiomarkkinoinnin muodot ovat kehittyneet merkittävästi. Nykyään jokaisen osatekijän korkea laatu on rohkeiden tavoitteiden saavuttamisen perusedellytys ja laaja-alainen, saumaton monialaosaaminen huipputulosten välttämätön väline. Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi tarjoaa kattavan paletin tarpeen mukaan kohdistettuja ja hallitusti muihin medioihin yhdistettyjä radiotuotteita.

Laadukkaasti tuotetut radiomainokset, tavoittavat lyhytohjelmasarjat ja tunnevaikuttavat erikoisohjelmat ovat tunnettuja osia Radio Plus -tuoteperhettä.

Radio ei edelleenkään useimmiten ole edullisimmillaan muista medioista erillään, vaan antaa oikeassa mixissä parhaat puolensa toisten medioiden etujen hyväksi. Radiomainonnan optimoidut mixit ovat aivan erinäköisiä kuin eilen. Radio on muuttunut apumediasta keskeiseksi tavoittavuus-, kohdistus- ja tunnevaikutusvälineeksi. Radiolla haetaan tehoa alun perin monikanavaisiksi rakennettuihin kampanjoihin, jotka voivat olla sisällöiltään hyvin monipolvisia. Oikein käytettynä radion kustannustehokkuus mahdollistaa laajan tavoittavuus- ja budjettiskaalan nimenomaan tarkasti suunnitelluissa integraattikampanjoissa. Nyt hyvää voi kohdistettuna saada myös hämmästyttävän edullisesti.

Koivuniemi on pitkään ja perusteellisesti paneutunut radiomarkkinoinnin tehon maksimointiin. Tuloksena on kattava työkaluvalikoima asiakkaidemme tuloksen hyväksi. Monet tarjoamistamme mahdollisuuksista ovat sellaisia, ettei niitä muualta saa. Ainutlaatuisuus on edelläkulkijoiden etu, jota olemme tottuneet palvelemaan asiakkaidemme kohdalla. Minkä tavoitteesi saavuttamisesta Radio Plus -konseptin huipputeholla hyötyisit eniten?

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä