Prosessit ja toimintamallit

Prosessit ja toimintamallit

Tuottava toiminta on yhdistelmä hyvää toimintakulttuuria, sovellettuja parhaita käytäntöjä, optimoituja prosesseja ja tarkoituksenmukaisia välineitä. Oma henkilökunta ja kumppanit on sitoutettava jatkuvaan kehittämiseen kaikilla tasoilla, järjestelmät on integroitava tiiviimmäksi kokonaisuudeksi ja uusien ratkaisujen ja toimintamallien käyttöönottoa on tuettava määrätietoisesti, kunnes hyödyt alkavat realisoitua.

Tuemme teitä uusien strategisten mahdollisuuksien hyödyntämisessä, toiminnan ja prosessien virtaviivaistamisessa ja kehitysprojektien läpiviemisessä niiden kaikissa vaiheissa.

Toimitamme laadukkaasti

  • Johtamisjärjestelmän rakentaminen ja konsultointi
  • Prosessimäärittelyt ja prosessiongelmien ratkaisu
  • Prosessien optimointi ja mallinnukset
  • Järjestelmänhankkeiden käytäntöön viennin ja tarvittavat koulutukset
  • Toimintamallin määrittely, valmentaminen ja jalkauttaminen organisaatioon
  • Prosessien ja toimintamallin tehokkuuden ja tuottavuuden mittaus.

Case: Suorituksen johtamisen prosessi kuntoon

Suuri kansainvälisesti toimiva teollisuuskonserni vei käytäntöön One Company -kehitykseensä liittyvän uuden suorituksen johtamisen prosessin ja kehityskeskustelujen laadunparannuksen. Koivuniemi toimitti tähän tähtäävän koulutuksen ja sisäisen portaalin, jonka tukemana uusi prosessi koulutettiin tehokkaasti sadoille esimiehille ympäri maailmaa.

Case: Uusi toimintamalli ja lisää tehoa myyntiin

Pakkausmateriaaleja valmistava keskisuuri yritys paransi myynnin läpinäkyvyyttä ja ohjausta, ja sitä kautta tuloksia. Yhteistyössä Koivuniemen kanssa määriteltiin uusi tätä tavoitetta tukeva myyntiprosessi ja toimintamalli, toteutettiin käytäntöönvientiä tukeva osaamiskartoitus ja koulutettiin prosessi myyntitiimeille Euroopassa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä