Myynnin ja asiakaspalvelun kehittäminen

Myynnin ja asiakaspalvelun kehittäminen

Lähtökohtamme myynnin kehittämisessä ja myyntikoulutuksessa on, että tuloksenne nousevat. Sitoudumme tähän ja asetamme konkreettiset mittarit. Autamme teitä kehittämään tehokkaammat myynnin prosessit, kohotamme joukkueenne myyntitaitoja nopeaa muutosta aikaansaavin valmennusmenetelmin, tuemme ratkaisumyynnin kehittämisessä, myynnin kansainvälistämisessä ja tuloksellisen palveluliiketoiminnan rakentamisessa sekä tuemme muutosta asiakaspalvelun yhtenäistämiseksi halutun toimintamallin mukaiseksi.

Toimitamme laadukkaasti

  • Myyntiprosessin ja asiakaspalveluprosessien määrittelyn ja järjestelmien kehittäminen
  • Win/loss-analyysit
  • Ratkaisumyynnin ja palveluliiketoiminnan kehittämisohjelmat
  • Tehokkaat myynnin simulaatiovalmennukset, koulutukset ja henkilökohtainen sparraus
  • Myynnin ja asiakaspalvelun koulutussisällöt verkkoon ja itseopiskeluun
  • Myynnin ja asiakaspalvelun järjestelmien käyttöönoton tuki
  • Asiakaspalvelun ja myynnin integraation kehittäminen
  • Uusien myyntikanavien rakentaminen

Case: Kansainvälinen myynnin kehittämisohjelma

Suuri kansainvälisesti toimiva teollisuusyritys otti suuren askeleen tuotemyynnistä kohti ratkaisu- ja palvelumyyntiä toteuttamalla 2-vuotisen myynnin kehittämisohjelman sadoille johtajille ja asiantuntijoille yhtäaikaisesti ympäri maailmaa. Ohjelmassa valmennetiin ratkaisumyynnin ja palveluliiketoiminnan prosessit, kehitettiin kansainvälisiä neuvottelutaitoja, vahvistettiin yksiköiden välistä yhteistyötä ja generoitiin suuri määrä kehittämisideoita, jotka jäsennettiin ja vietiin käytäntöön. Lopuksi sparrattiin tehdyt asiakkuussuunnitelmat ja sovellettiin tulokset suoraan myyntitoimenpiteiksi. Koivuniemi vastasi hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Case: Win/Loss analyyseilla merkittävä tulosparannus

Globaalin IT-toimittajan Suomen yksikkö on kehittänyt määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti ratkaisumyyntiään yhdessä Koivuniemen kanssa. Myyjien tarjoustyötaidot ja asiakastarpeiden ymmärtäminen ovat syventyneet ja sitä kautta tunnusluvut parantuneet merkittävästi. Yhteistyö on sisältänyt mm. säännöllisiä Win/Loss-analyyseja myynnin laadunkehityksen seuraamiseksi sekä koulutusta ja myyntitiimien tarjoustyön tukea, jonka avulla tulokset on viety tehokkaasti muutokseen ja käytäntöön.

Katso esite

Katso myös Asiakaspalvelun kehittäminen -esite

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä