Koivuniemen Juhlavuosipalvelu

Koivuniemen Juhlavuosipalvelu

Jokaisella yrityksellä on kerrottavanaan ainutlaatuinen tarina. Juhlavuosi tarjoaa sen kertomiseen erityisen hyvän syyn. Samalla juhlavuosi tarjoaa valtavan sisäisen liike-energian uudistumiselle. Miten ottaa tästä kaikki irti niin, että tulos näkyy viivan alla?

Rohkea tavoite

Monet täydet vuosikymmenet ja jopa vuosisadat ovat jääneet hyödyntämättä jo tavoiteasettelun vuoksi. Out-of-the-box –ajattelu ei onnistu arjen puristuksessa, ja siksi tavoiterima lasketaan turhaan alas. Myös onnistumiseen tarvittava monimuotoinen koordinaatio voi tuntua ylivoimaiselta. Miten rakentaa teema, herättää mielenkiinto, hyödyntää trendit ja parhaat puolestapuhujat ja saada yrityksen viesti näkymään ja kuulumaan? Miten integroida viestintä, markkinointi, myynti sekä erilaiset tempaukset ja juhlat?

Muikea tuotto

Kun yrityksesi täyttää vuosia, vuosikymmeniä tai vuosisatoja, Koivuniemi tarjoaa käyttöösi ainutlaatuisen joukkueen viestinnän ja markkinoinnin visionäärejä, av-elämysten luojia, musiikin tekijöitä, mediaosaajia ja monimediatuotannon ammattilaisia. Kutsu meidät käymään ja aseta tavoitteeksi euron kate: panostat euron, saat kaksi takaisin.

Case: Ainutlaatuinen juhlavuosi vaativalle kohderyhmälle

Merkittävä sosiaali- ja terveysalan toimija halusi juhlistaa organisaation vaikuttavaa taivalta mieleenpainuvasti. Tavoitteena oli linkittää pitkä historia ja dynaaminen nykypäivä päättäjiä ja alan toimijoita haastavaksi ja puhuttelevaksi kokonaisuudeksi. Samalla haluttiin kiittää omia työntekijöitä, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

Koivuniemi osallistui alusta alkaen vahvalla panoksella juhlavuoden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kokonaisuuteen sisältyivät lyhtyohjelmasarja ja pitkät erikoisohjelmat radioihin, upea multimediahistoriikki sekä vaikuttava musikaali tuhansille kutsuvieraille. Koivuniemen ammattilaiset vastasivat näytelmän videolavastuksesta, valaistuksesta ja äänentoistosta. Rohkeasti kantaa ottava kokonaisuus tarjosi ainutlaatuisen elämyksen niin omalle väelle kuin muillekin sidosryhmille ja teki lähtemättömän vaikutuksen alan suomalaisiin päättäjiin.

Case: Perheyhtiön ikimuistoinen juhlavuosi

Menestyvä suomalainen perheyhtiö halusi juhlia pyöreitä vuosiaan ja samaan hetkeen ajoittunutta vetovastuun siirtymistä isältä tyttärelle. Samalla yhtiön tarina haluttiin ikuistaa videolle, joka puhuttelisi niin omaa väkeä kuin tärkeitä asiakkaita ja sidosryhmiäkin.

Juhlavuosihanke lähti liikkeelle kilpailuttamalla videon tekijä. Tilaaja valitsi Koivuniemen, koska koki pääsevänsä heti samalle aaltopituudelle Koivuniemen tuotantotiimin kanssa. Valintaan vaikutti merkittävästi Koivuniemen musiikkituotannon ideoima, tilaajalle sävelletty tunnusmusiikki.

Vaikuttava video ja yrityksen rouheaa, innovatiivista brändiä kuvaava sävellys julkaistiin kutsuvierasjuhlassa, jonka valaistus, äänentoisto ja suurkuvaprojisointi olivat Koivuniemen juhlavuosipalveluiden vastuulla. Upea kokonaisuus teki unohtumattoman vaikutuksen niin tilaajan omaan henkilöstöön kuin suureen kutsuvierasjoukkoon. Kiittävä ja innostunut palautekeskustelu jatkui yhtiön kotisivuilla viikkoja.

Katso esite

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä