Innovatiivisuus ja tuotekehitys

Innovatiivisuus ja tuotekehitys

Kiristyvä kilpailu ja muutoksen nopeutuminen markkinoilla asettaa suuria haasteita yrityksen innovatiivisuudelle ja tuotekehitysprosessin nopeudelle. Avain hyödyntää organisaation luovuutta ja innovatiivisuutta on rakentaa uusia tuotteet, myynnin ja brändin hallinnan paremmin yhteen kytkeviä kehitysprosesseja. Tämän ohessa on varmistettava, että kehityshankesalkkua johdetaan jämäkästi ja projektinhallinta on kauttaaltaan tehokasta.

Toimitamme laadukkaasti

  • Luovuus- ja innovatiivisuusvalmennukset
  • Tuotekehitysworkshopit ja -kehitysohjelmat
  • Palveluinnovointi ja palvelukehitysohjelmat
  • Ideasta markkinoille –prosessin konsultointi
  • Tuotelanseeraukset
  • Teknologiajohtamisen ja tuotekehityksen johtamisen konsultointi ja koulutus
  • Innovatiivisen organisaation rakentaminen johdonmukaisena muutosohjelmana.
  • Uuden liiketoiminnan kehittäminen, uuden liiketoiminnan kannattavuuden analyysit

Case: Brändinhallinnan ja tuotekehityksen kytkeminen

Suuri teollisuusyritys halusi uuden liiketoiminnan kehittämisprosesseihinsa lisää luovuutta, ja saada tuotekehitysyksikkö keskustelemaan brändinhallinnan ja tuotemarkkinointipäälliköiden kanssa. Koivuniemi toteutti sarjan asiantuntijahaastatteluita, suunnitteli ja ohjasi uudenlaisen workshopin, jossa valmennettiin uusia luovia ajatustekniikoita, ja lopuksi tiivisti tulokset johdon käyttöön. Tavoitteet toteutuivat ja uusi toimintamalli alkoi lyhyessä ajassa tuottaa uusia käyttökelpoisia liiketoimintamalleja.

Case: Luovuuden kouluttaminen ja kehittäminen

Perusteollisuuden yritys halusi löytää mallin kouluttaa haastavampia esimiestaitoja, kuten uudistamiskykyä ja luovuutta esimiehilleen. Koivuniemi rakensi uudenlaisen valmennuskokonaisuuden, jossa simulaatiota hyödyntäen autettiin esimiehiä oivaltamaan konkreettisesti mitä uudistajana ja muutoksen johtajana toimiminen merkitsee, ja mitä menetelmiä siihen on käytettävissä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä