Alueelliset radiot

Alueelliset radiot

Uusi tapa tavoittaa valtakunnallisesti

Alueellisten radioiden kuuluvuuskarttaSuomessa on kymmeniä paikallisia ja alueellisia radiokanavia, jotka yhdessä kattavat lähes koko maan ja tavoittavat päivittäin valtavan joukon omaan lempikanavaansa sitoutuneita laatutietoisia aikuisia.

Olemme koonneet nämä valtakunnallisten toimijoiden kannalta aiemmin hankalasti hyödynnettävät radiokanavat ja Spotifyn nyt yhteen uudeksi tehomediaksi, jonka kautta tavoitat reilusti yli miljoona suomalaista.

Monta hyvää syytä

Paikallisten ja alueellisten radiokanavien vahvuuksia mainostajan kannalta ovat mm. kanaviin sitoutunut kuulijakunta, edullinen hinta ja ostovoimainen aikuisyleisö. Esimerkiksi eräs oman alueensa ykköskanava tavoittaa laajalla kuuluvuusalueellaan viikoittain yli 60 % kaikista aikuisista, eli huomattavasti enemmän kuin yksikään valtakunnallisista ketjuradioista. Näillä kanavilla pätevät radion muutkin tutut vahvuudet, esim. radio tavoittaa autokuulijoita vielä juuri ennen heidän astumistaan kauppaan.

Koivuniemen avulla voitte kohdistaa mainosviestinne helposti, edullisesti ja tuloksellisesti kaikkialle Suomeen, joko paikallisesti, alueellisesti, valtakunnallisesti tai erilaisia kanavia yhdistellen.

Meiltä saatte:

  • Tavoitteisiinne optimoidun mediasuunnitelman
  • Parhaiden ammattilaisten mainos- ja ohjelmatuotannon vaivattomasti avaimet käteen -toimituksena
  • Brändi- ja mainosmusiikin
  • Kampanjaanne sovitetut internetratkaisut ja tehokkaat videot
  • Kampanjan toteutuksen kokonaisvastuullisesti ja aikataulut pitäen

Case: Lisää myyntiä uusilla paikkakunnilla

Elintarvikkeita valmistava yhtiö halusi vahvistaa tuotteidensa myyntiä paikkakunnilla, joissa tuotteiden tunnettuus ja myynti olivat vielä verrattain vähäisiä. Koivuniemi sai tehtäväkseen tukea myynnin kasvua tehokkaalla radiokampanjalla. Valitsimme kampanjan mediasuunnitelmaan viisi eri paikallisradiota, joilla pystyimme kattamaan kaikki keskeiset paikkakunnat, joilla lisämyyntiä tavoiteltiin. Kun kampanja oli ohi, myynnin kasvua mitattiin jokaisella paikkakunnalla vähintään kymmeniä prosentteja, joillakin jopa lähes 200 prosenttia. Erinomaisesti liikkeelle lähtenyt yhteistyö Koivuniemen kanssa johti pian myös brändiä rakentavien tarinoiden luomiseen ja oman mainosmusiikin tuottamiseen.

Case: Valtakunnallisen ketjun paikallinen mainonta

Puutarha-alan tuotteita myyvä ja markkinoiva ketju toteutti Koivuniemen kanssa valtakunnallisen radiokampanjan, jossa perinteisen mainonnan rinnalle rakennettiin lyhyitä ohjelmallisia tietoiskuja ja vinkkejä puutarhan hoitoon liittyen. Samassa yhteydessä haluttiin tarjota eri alueiden myymälöille mahdollisuus mainostaa myös paikallisesti. Koivuniemi tuotti valmiit mainosmateriaalit eri alueiden käyttöön sekä radiota että televisiota varten. Monilla alueilla Koivuniemi vastasi myös alueellisen mainonnan kokonaisorganisoinnista myymälöiden puolesta. Radiomainonta tuotti tulosta. Esimerkiksi eräällä alueella mainostettu kallis mukavuustuote myytiin loppuun ennen kampanjan päättymistä ja mainostettava tuote piti kiireesti vaihtaa toiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatat olla kiinnostunut myös näistä