Integraatiot vaivatta

Integraatiot vaivatta

Järjestelmienne integroiminen asiakkaiden tai kumppanien järjestelmiin ja toisiinsa talon sisällä on nyt helppoa. Integraatio kannattaa hankkia kaikenlaisiin tarpeisiin palveluna osaavalta palveluntarjoajalta.n tarpeisiin palveluna osaavalta palveluntarjoajalta.

  • Integraatio pitää saada käyttöön helposti ja ilman ylimääräistä työtä niin, että voit itse keskittyä ydintehtäviisi.
  • Haluat, että integraatiot toimivat moitteettomasti ja mahdolliset arjen ongelmat hoituvat sujuvasti.
  • Haluat, että sinulla on osoittaa asiakkaillesi ja kumppaneillesi yhteydenottotaho, joka pystyy auttamaan heitä integraatioon liittyvissä kysymyksissä.

Helppo käyttöönotto

Edullinen ja nopea käyttöönotto riippumatta järjestelmistä niin kotimaasssa kuin ulkomaillakin.

Standardeista riippumatta

Olipa kyseessä EDI, OVT tai ihan mikä vain integraatio, palvelu toimii hyvin sekä teknisesti että asiakaspalvelullisesti.

Erinomaiseen palvelukokemukseen

Tuotamme miellyttävän ja tehokkaan palvelukokemuksen yhteistyön kaikissa vaiheissa, käyttöönotosta tuotantovaiheen ongelmanselvitykseen, niin yhteistyökumppaneillesi kuin sinullekin.


Helpommin kuin koskaan

Näin helppoa ja sujuvaa integraatioiden toteutus ei ole ennen ollut. Sinun ei tarvitse välittää standardeista ja muista teknisistä yksityiskohdista. Ota yhteyttä ja anna Koivuniemen ottaa vastuu!

EDI/OVT-yhteydet

EDI/OVT-yhteydet

  • Meiltä saat EDI/OVT-yhteydet kaupan keskusliikkeisiin, muihin kaupan ketjuihin, tukkuihin, teollisuuteen ja Tulliin. Yhteydet voidaan kytkeä mihin tahansa toiminnanohjausjärjestelmään. Tilaukset, laskut ja muut sanomat kannattaa sähköistää nyt!

Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto

Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto

  • Sähköiseen massalaskutukseen kotimaassa ja osin jo ulkomaillakin sopii verkkolasku. Sen käyttöönotto on nopeaa, sillä laskutusohjelmien valmiudet ovat nykyään hyvät. Myös laskujen kuvat ja laskuliitteet saadaan välittymään.

Paperilaskujen tulostus ja postitus

Paperilaskujen tulostus ja postitus

  • Suuri joukko yrityslaskuja kulkee edelleen paperilla. Paperilaskua siis edelleen tarvitaan ja paperilaskutus kannattaa hoitaa sähköisesti ilman tulostamisen, kuorittamisen ja postihuolinnan vaivaa. Koivuniemeltä saat paperilaskutuksen kokonaispalveluna.

Ostolaskujen skannaus

Ostolaskujen skannaus

  • Skannaamme ostolaskut ja poimimme niistä tärkeimmät tiedot talteen. Saat sähköistyksen hyödyt myös paperilla tai sähköpostitse saapuville laskuille. Laskut voivat olla layoutiltaan millaisia vain ja niiden kieli voi olla mikä tahansa.

Järjestelmäintegraatiot

Järjestelmäintegraatiot

  • Standardeja noudattavat ja noudattamattomat integraatiot, sisäiset ja ulkoiset, onnistuvat meiltä helposti. Rajapinnat voivat olla mitä vain. Integroimalla vanhat järjestelmät toisiinsa voit säästyä investoimasta uuteen järjestelmään. Se voi olla iso säästö!

TEEMME MENESTYSTARINOITA


OTA YHTEYTTÄ

Timo Kujanpää 045 126 1824
etunimi.sukunimi@koivuniemi.com

Ali Albayrak 040 511 6160
etunimi.sukunimi@koivuniemi.com