Tuottavuus ja asiakaslisäarvo

Tuottavuutta ja asiakaslisäarvoa

Teetko asioita tuottavasti vai kuten aiemminkin oli tapana? Miten yrityksesi määrittelee tuottavuuden? Tuottavuus vaikuttaa suuresti yrityksen kilpailukykyyn ja sillä on vahva kytkös asiakkaalle tuotettuun lisäarvoon. Tuottavuus kannattaa määritellä oikein.

  • Pyrit tuottamaan mahdollisimman suurta hyötyä asiakkaalle mahdollisimman pienin kuluin.
  • Haluat tunnistaa tuotantosi tuottavuutta vähentävät tekijät.
  • Haluat hahmottaa, mistä asiakas on valmis maksamaan, millaisia kehitystoimia kannattaa tehdä ja mitkä ovat tulevaisuuden osaamistarpeet.

ASIAKASLISÄARVO NOUSEE

Tiedät, mikä on tärkeää asiakkaalle, ja saat hyvät eväät asiakaslisäarvon kasvattamiseen. Tuottavuutta voidaan kehittää usein jopa siten, että asiakkaan saama lisäarvo nousee.

TUOTTAVUUS TUKEE

Suurin tuottavuuden kehitys tuotantoresursseja säästämällä kannattaa kohdistaa asioihin, jotka ovat epäolennaisia asiakkaan kannalta ja joiden palvelutaso saadaan silti pidetyksi riittävänä.

ASIAKAS KIITTÄÄ

Asiakas kiittää hänelle tärkeiden palvelun tai tuotteen osien parantumisesta, hintojen alennusvarasta ja paremmassa tuloskunnossa olevasta toimittajasta. Tavoite on asiakas, joka saa aidosti enemmän tuloksia samalla, kun yrityksesi pienentää tuotantokuluja.


Asiakaslisäarvo on tuottavuuteen kehittämisen tähtäyspiste

Annamme tuottavuuden kehitystyöllesi suuntaa, menetelmiä ja jalkautuskeinoja käytäntöön.

Tuottavuuden nostaminen

Tuottavuuden nostaminen

  • Tunnistamme mahdollisuudet nostaa tuottavuutta. Hahmotamme, mitä kannattaa tehdä ja missä ovat sudenkuopat. Käymme läpi tuottavuuden nousun esteitä, joita voivat olla toimintamallit, mittausten epätarkkuus ja strategian puutteista lähtevät aukot.

Asiakaslisäarvon hahmottaminen

Asiakaslisäarvon hahmottaminen

  • Haluatko tietää, mistä asiakas maksaa ja haluaa maksaa? Teemme avuksesi markkinatutkimukset, kyselyt, haastattelut ja analyysit.

Tuottavuuden ja asiakaslisäarvon yhdistäminen

Tuottavuuden ja asiakaslisäarvon yhdistäminen

  • Rakennamme yhdessä polun, miten yhdistämme tuottavuuden ja asiakaslisäarvon. Määritämme konkreettiset välitavoitteet ja toimenpiteet, miten pääsemme tavoitteisiin.

TEEMME MENESTYSTARINOITA


OTA YHTEYTTÄ

Jussi Virtanen 050 353 4286
etunimi.sukunimi@koivuniemi.com