Juha Korhonen - Artistin kynä - Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi

Juha Korhosen tarina - Miten tulla uskoon?

Juhan tarina

Elettiin kesää 1975 Muuramessa sukumme kesähuvilalla. Olin yhdeksänvuotias ja pelkäsin kuolemaa. Ymmärsin, että taivaaseen pääsevät vain Jeesuksen omat. Tiesin, etten ollut Jeesuksen oma. Tiesin, että olin tehnyt syntiä. Tunsin ihmisiä, jotka uskoivat Jeesukseen. Heillä oli rauha sydämessään. Se näkyi. Yksi heistä oli papaksi kutsumamme isoisäni Vilho Rantanen.

Eräänä iltana kiipesin portaat papan makuukammariin. Hän oli jo nukkumassa. Pappa, minä haluan tulla uskoon, sanoin. Tämä oli hänelle mieluinen pyyntö. Niin polvistuin hänen sänkynsä viereen ja rukoilimme yhdessä Jeesusta elämääni ja isoisäni sai siunata minut uskon tielle. Elämäni muuttui silloin pysyvästi. Sain syntini anteeksi ja rauhan Jumalan kanssa. Kuolemanpelkoni väistyi. Tiesin, että nyt olin matkalla taivaaseen!

Sinäkin voit saada rauhan Jumalan kanssa. Jumala rakastaa sinua. Jos et ole Jeesuksen oma, rukoile seuraava rukous:

Rakas Jeesus, minä avaan Sinulle sydämeni oven. Tule elämääni. Anna syntini anteeksi. Tule Herrakseni ja anna minulle Sinun rauhasi. Kiitos Jeesus, että tulit sydämeeni ja annoit syntini anteeksi. Kiitos rauhastasi, Herra Jeesus. Kiitos, että olen nyt Jumalan lapsi ja matkalla taivaaseen. Amen.

Jeesus kuuli rukouksesi, ja olet nyt Hänen omansa.

Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet (Jeesuksen) vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä > Joh. 1:12.