Juha Korhonen - Artistin kynä - Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi

Juha Korhonen

Juha Korhonen: kokosydämisesti Jeesukselle

Sanoma Jeesuksesta muutti elämäni ollessani vielä lapsi. Olen hyvin kiitollinen lähelläni olleille uskoville. He tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen tutustuttamalla minut Jeesukseen sanoillaan ja esikuvallaan.

Me tarvitsemme toisiamme. Isoisäni Vilho Rantanen oli uskollinen omalla paikallaan ja tämän uskollisuuden hedelmänä minustakin tuli Jumalan lapsi. Vastatuuleen-levy on kunnianosoitus sille, mitä Jumala hänen kauttaan vaikutti.

Kun otin Jeesuksen vastaan, löysin elämälleni tarkoituksen. Ymmärsin, että elämäni kuuluu Jeesukselle. Minut on luotu Häntä varten.

Rakkaan ystäväni Tapani Koivuniemen raamattuopetuksella on ollut korvaamaton merkitys hengelliselle kasvulleni vastuunkantajaksi. Hän on ollut uskollinen opetusnäylleen vuosikymmeniä. Tämä on johtanut omien näkyjeni etsimiseen ja toteutumiseen. Juha Korhonen Band on palvelustyön hedelmää.

Meillä on kaikilla paikkamme palveltavina ja palvelijoina. Minulle musiikki on osa paikkaani. Musiikki ei ole itsetarkoitus vaan viestinviejä. Rukoukseni on, että Jeesus ja kuulija kohtaisivat musiikkimme kautta.

Tiedän, että moni rukoilee JKB:n puolesta. Rukous on tärkeä palveluspaikka. Olen syvästi kiitollinen jokaisesta, joka syttyy rukoilemaan työmme puolesta. Me olemme kokonaan Jumalan varassa.

Jumala on luonut sinut. Hän tietää yksityiskohtia myöten, millainen olet. Jumalan suunnitelma ja sinun uniikki persoonasi sopivat täydellisesti yhteen. Haluan rohkaista sinua etsimään rukouksessa Jumalan tahtoa elämässäsi. Raamattu lupaa, että etsivä löytää.