Kumppanuus - EDI-vaihto | Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi – IT-palvelut | EDI-palvelut, EDI/OVT, verkkolasku, e-lasku, EDIFACT, EDI-palveluntarjoaja

EDI-vaihtotarjous

Koivuniemen EDI-vaihtoviikot - hyödyntäkää vaihtotarjous

Koivuniemen kanssa onnistutte. Kehittäminen on joustavaa ja osaamisesta hyötyvät myös kumppaninne. Sanomat kulkevat luotettavasti ja asiantuntija-apu on lähellä kaikissa ongelmatilanteissa. Ratkaisunne pysyvät aina kehityksen kärjessä ja voitte vastata optimaalisesti kauppakumppaneidenne tarpeisiin.

Tuemme mielellämme liiketoimintaanne kokonaisvaltaisesti laaja-alaisilla organisaationkehittämis-, viestintä- ja IT-palveluillamme.

Tervetuloa tyytyväiseen joukkoon Kustannusosakeyhtiö Koivuniemen asiakkaaksi!

Lisäetu nopeille: EDI-vaihtoviikkojen suuren suosion vuoksi myyntimme on yhä kiireinen, joten haluamme edelleen palkita oma-aloitteiset yhteydenottajat tuntuvalla lisäedulla. Jos olette saaneet kampanjakirjeen ja otatte yhteyttä 5 päivän sisällä sen saapumisesta, tarjoamme teille EDI-palveluidemme käytön ensimmäisen kvartaalin ajalta veloituksetta. Jos ette ole saaneet kampanjakirjettä, saatte edun, kun otatte yhteyttä tästä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä