Viesti

Viesti

Yritykselläsi on viesti. Tavoitteesi on tehdä siitä puheenparsi useimpien huulille. Miten päästä huippubrändien joukkoon – päällimmäiseksi asiakkaittesi mieliin?

Markkinointi ja viestintä ovat yhä vaativampia lajeja. Juuri nyt suurimmat haasteesi ovat erottua valtavassa sosiaalisten ja markkinointiviestien tulvassa, tavoittaa yhä asiantuntevampi prospekti ja hallita budjetti kohderyhmiesi pirstoutuessa kymmeniin medioihin. Käytännössä, saadaksesi osuuden heidän ajatuksistaan, sinun on annettava ensin jotain. Olet tullut oikeaan paikkaan.

Koivuniemen Radio Plus on radiomarkkinoinnin tehokonsepti, jonka mottona on "Anna, niin saat". Käytössäsi ovat markkinoinnin tehonyrkkien, oivaltavien copywritereiden ja huipputuottajien lisäksi markkinoinnin ja viestinnän strategit, kokeneet toimittajat, mainosmusiikin erikoisosaajat ja alan syvällisin mediatuntemus.

Näin varmistamme, että kampanjasi eivät ainoastaan erotu vaan ne ovat kiinteästi kokonaiskonseptiisi nivottuja elämyksiä, jotka antavat lisäarvoa asiakkaillesi.

Miksi siis haaskaisit arvokasta budjettiasi normaaliin mainostoimistotason radiokampanjaan, jossa radio on pelkkä tukimedia ja kampanjan kliimaksi vitsi, jonka parhaimmillaankin liittyy vain löyhästi markkinointikonseptiisi? Nyt voit saada radiosta strategisen median, jolla tavoitat prospektisi, viet viestisi perille, nouset top-of-mindiin ja teet kauppaa viidesosan kontaktihinnalla verrattuna moneen muuhun mediaan.

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä