Koivuniemen TYVI-palvelu

Hinnasto

1. Vuosimaksu

Palvelusopimuksen vuosimaksu on 10 €/vuosi. Kaikki yrityksen käyttäjät voivat liittyä yhteen jo tehtyyn palvelusopimukseen käyttäjäksi rekisteröitymisen yhteydessä. Yhdellä palvelusopimuksella voi ilmoittaa kaikkien niiden yritysten ja yhteisöjen tiedot, joihin palvelusopimuksen tehneen yrityksen työntekijöillä on Katso-valtuutus.

Vuosimaksu sisältää yhden tuloveroilmoituksen liitteineen (arvo 8 €), laskunlähetyspalvelun ja Turvaposti-palvelun käytön.

2. Veroilmoittaminen

Ilmoituskohtaiset hinnat

8 €/kplTuloveroilmoitus liitteineen
2 €/kplMuu ilmoitus

Tuloveroilmoituksen hinta sisältää ilmoituksen lähettämisen jälkeen tehdyt puuttuneiden liitteiden lisäämiset. Tuloveroilmoituksen lähettämisen jälkeisestä korjauksesta veloitetaan 2 €. Korjausta ei lasketa alennuksen perusteena oleviin kappalemääriin eikä korjauksen hinnasta myönnetä alennusta.

Ilmoitusten määrään perustuva alennus

Kun sopimuskauden aikana tehtyjen ilmoitusten ilmoitusryhmäkohtainen lukumäärä ylittää alla kerrotut rajat, rajan ylittävien kyseiseen ilmoitusryhmään kuuluvien ilmoitusten hintaan sovelletaan alennusprosenttia.

AlennusTuloveroilmoitusMuu ilmoitus
20 %10 kpl40 kpl
35 %20 kpl80 kpl
50 %30 kpl120 kpl
Enimmäisveloitus 1 000 €/vuosi

3. Laskujen lähetys

0,19 €/kplVerkkolaskun lähetys
0,79 €/kplPaperilaskun lähetys
0,09 €/kplPaperilaskun jatkosivun lähetys
0,09 €/kplSähköpostilaskun lähetys

Jos paperilaskun pdf-kuvaan ei voida tehdä postimerkintöjä tai se ei ole muuten kuorituskelpoinen, paperilasku muodostetaan ja laskutetaan finvoice-aineiston perusteella.

4. Yleisiä asioita

Laskullamme eritellään ilmoitettavittain lähetetyt ilmoitukset ja niiden hinnat, jolloin esim. tilitoimiston on helppo veloittaa kulut edelleen asiakkailtaan.

Verohallinnon ilmoituksiin liittyvä käyttötuki on veloituksetonta. Muihin palveluihin liittyvä käyttötuki veloitetaan siten, kuin puhelinnumeron ja tukipyyntölomakkeen yhteydessä ilmoitetaan.

Laskutuslisä on 2 €, jos laskutustavaksi on valittu paperilasku.

Hinnat ovat arvonlisäverottomia.