Tuomas Hölsä - Artistin kynä - Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi

Tuomas Hölsä

Totuta poikanen tiensä suuntaan, niin hän ei vanhanakaan siitä poikkea

Haluan kasvattaa lapseni tuntemaan Jeesuksen ja saamaan Raamatusta perustan elämälleen. Olen vuosia kertonut lapsilleni iltaisin Paavo Kettu -tarinoita. Paavon seikkailujen kautta he ovat oppineet tuntemaan, millainen Jeesus on ja miten elää uskovana.

Olen itse saanut raamattuopetusta ja ymmärrän hengellisen opetuksen merkityksen kasvulle. Tämä on johtanut myös etsimään, miten Jumala voi käyttää minua. Sydämelläni ovat meidän aikuisten vastuulle uskotut lapset.

Lapset etsivät tiensä suuntaa jo hyvin varhain. Lapset tarvitsevat opetusta Jeesuksesta ja Raamatusta. Jokaisessa Paavo Kettu -kertomuksessa on Raamattuun perustuva opetus, joka rohkaisee elämään Jeesuksen kanssa. Rukoilen, että Paavo Ketun esimerkki saisi olla johdattamassa lapsia Jeesuksen tuntemiseen.

Rukous lasten hengellisen kasvun puolesta yhdessä Raamattuun pohjautuvan opetuksen kanssa antaa vahvan perustan lasten elämälle.

Paavo Kettu ystävineen luottaa jännittävissä seikkailuissaan Jumalaan. Samalla tavalla voimme seurata Jeesusta mekin, lapset ja aikuiset yhdessä. Jeesus rakastaa meitä ja haluaa antaa meille elämän, jossa hän johdattaa ja hallitsee. Nyt mennään!

Tuomas Hölsä