• Markkinoinnin uusi ajatusmalli

  Kansainväliset verkkokaupat, vertailut, online-suositukset, kuluttaja-arvostelut, blogit... Monissa palveluissa ja tuoteryhmissä ostokäyttäytyminen ja sen myötä markkinointi ovat muuttuneet perusteellisesti. Segmentit ja mediat pirstoutuvat, printti-ilmoittelu käy kuolinkamppailuaan ja perinteisen telkkarimainonnan teho laskee. Keskipisteessä on nyt tietoa janoava, elämystä etsivä kuluttaja.

  Koivuniemen Media Plus on tehokkaan markkinoinnin uusi ajatusmalli: Anna niin saat. Herätä kiinnostuneiden huomio ja houkuttele heidät luoksesi tarjoamalla heille parasta: laadukkaita hyötysisältöjä. > Yhteystiedot

  Anna, osallista ja luo trendejä Koivuniemen Media Plussalla

 • Vaivattomuutta kokonaiskonseptilla

  Tavoita oikeat segmentit ja vaikuta kiinnostuneisiin tehokkailla hyötysisällöillä suoraan massamedioissa – radiossa, televisiossa tai netissä. Hyödynnä verkkovideon voima ja tee prospekteista ostajia omassa portaalissasi. Sitouta asiakkaasi jatkuvien, uudistuvien sisältöjen ja vuorovaikutuksen avulla. Lisää asiakasuskollisuutta ja moninkertaista seuraajien määrä luomalla "hypejä" ja trendejä inspiroivilla tarinoilla ja sisällöllä. > Yhteystiedot

  Media Plus on kattava sisältömarkkinoinnin ratkaisu

 • Huipputuloksia uusilla välineillä

  Aloita lyhytohjelmilla ja promootioilla radiossa. Koivuniemen ainutlaatuisella alueellisten ja valtakunnallisten radioiden sisältömarkkinoinnin yhdistelmällä teet tuotteellesi tai palvelullesi nimen ja haet prospekteja tehokkaasti.

  Lisää tunnettuutta televisiolla ja vakuuta advertoriaaleilla verkossa ja printissä. Hae lisää kiinnostuneita Koivuniemen eSuoralla ja tuloksiin sidotulla verkkomainonnalla. Parhaat kanavat ja osaajat ovat aina käytössäsi.

  Todelliset tulokset realisoit omassa videoportaalissasi ja riippumattomissa verkkojulkaisuissa. Sisältöjen lisäksi tarjoamme käyttöösi markkinoiden edistyksellisimmät työkalut omien videoiden tekemiseen, videoiden jakeluun ja tärkeiden kohderyhmien aktivointiin verkossa.

  Suorat kontaktit

  Juha Korhonen
  puh. 050 528 0965
  sähköposti
  Juha Korhonen
  Petri Petäjäniemi
  puh. 050 910 9898
  sähköposti
  Petri Pet&aumlj&aumlniemi
 • Koivuniemen Media Plus merkitsee hyötyä, uskottavuutta, laatua ja strategisesti valittujen medioiden optimiyhdistelmää – aidosti integroitua monimediaa. Nämä ovat nykymarkkinoinnin todelliset menestystekijät.

  Me tuemme tulostasi strategiasta toteutukseen. Saat samasta talosta:

  • - hyöty- ja segmenttianalyysit
  • - sisältöstrategian ja kohdentamissuunnitelmat
  • - monimediatuotannon
  • - mediaratkaisut
  • - videoportaalit, verkkokaupat ja interaktiiviset yhteisöt

  Mainostoimistot, mediatoimistot ja mediat markkinointisi hallinnoijina jäävät historiaan – sinä päätät.

  Media Plus merkitsee Sinulle enemmän tuloksia vähemmällä vaivalla.

  > Yhteystiedot

  1. EDULLINEN

  Saavutat kohdistetun miljoonayleisön hämmästyttävän edullisesti ja saat koko skalaan kattavalla osaamisellamme optimoidut tulokset suhteessa kustannuksiin.

  2. TULOKSELLINEN

  Sisältölähtöinen konsepti tuottaa Sinulle laatukontakteja ja sitouttaa asiakkaasi huikealla kustannusteholla.

  3. TEHOKAS

  Koivuniemen mediayhdistelmällä viet viestisi juuri kiinnostuneille.

  4. HELPPO

  Koivuniemen Media Plus -ratkaisu maksimoi tuloksesi ja minimoi työmääräsi – saat kaiken valmiina yhdeltä kumppanilta.

  5. LUOTETTAVA

  Me myös teemme, minkä lupaamme.

  Media Plus merkitsee Sinulle enemmän tuloksia vähemmällä vaivalla