Anna palautetta Yhteystiedot Pääsivulle (HTML) Pääsivulle (HTML) Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi - Artistin Kynä > Juha Korhonen
Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi
Artistin Kynä > Juha KorhonenPääsivulle (HTML)Pääsivulle (HTML)
  > Juha Korhonen Band
  > Vastatuuleen-äänite
  > Tulevia konsertteja

Kuva: Juha Korhonen

Juha Korhonen sydämestä Jeesukselle

Sanoma Jeesuksesta muutti elämäni ollessani vielä lapsi. Olen hyvin kiitollinen lähelläni olleille uskoville. He tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen tutustuttamalla minut Jeesukseen sanoillaan ja esikuvallaan.

Me tarvitsemme toisiamme. Isoisäni Vilho Rantanen oli uskollinen omalla paikallaan ja tämän uskollisuuden hedelmänä minustakin tuli Jumalan lapsi. Vastatuuleen-levy on kunnianosoitus sille, mitä Jumala hänen kauttaan vaikutti.

Kun otin Jeesuksen vastaan, löysin elämälleni tarkoituksen. Ymmärsin, että elämäni kuuluu Jeesukselle. Minut on luotu Häntä varten.

Rakkaan ystäväni Tapani Koivuniemen raamattuopetuksella on ollut korvaamaton merkitys hengelliselle kasvulleni vastuunkantajaksi. Hän on ollut uskollinen opetusnäylleen jo puolitoista vuosikymmentä. Tämä on johtanut omien näkyjeni etsimiseen ja toteutumiseen. Juha Korhonen Band on palvelustyön hedelmää.

Meillä on kaikilla paikkamme palveltavina ja palvelijoina. Minulle musiikki on osa paikkaani. Musiikki ei ole itsetarkoitus vaan viestinviejä. Rukoukseni on, että Jeesus ja kuulija kohtaisivat musiikkimme kautta.

Tiedän, että moni rukoilee JKB:n puolesta. Rukous on tärkeä palveluspaikka. Olen syvästi kiitollinen jokaisesta, joka syttyy rukoilemaan työmme puolesta. Me olemme kokonaan Jumalan varassa.

Jumala on luonut Sinut. Hän tietää yksityiskohtia myöten, millainen olet. Jumalan suunnitelma ja Sinun uniikki persoonasi sopivat täydellisesti yhteen. Haluan rohkaista Sinua etsimään rukouksessa Jumalan tahtoa elämässäsi. Raamattu lupaa, että etsivä löytää.


Juha Korhonen


Artistin kynä -palstalla myös:
Tuomas Hölsä:
Haluan kasvattaa lapseni tuntemaan Jeesuksen ja saamaan Raamatusta perustan elämälleen. Olen vuosia kertonut lapsilleni iltaisin Paavo Kettu -tarinoita. Paavon seikkailujen kautta he ovat oppineet tuntemaan, millainen Jeesus on ja miten elää uskovana. Lisää >>
 > Siirry Flash-multimediasivustolle  © Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi   2005-04-19
 PL 70, 02211 Espoo  Puh. (09) 888 2800